Potrebno je
- 150 g pudinga po izboru
- 100 ml kisele vode
- 1 jaje
- 1 kašičica vanilin šećera
- 1 kašičica meda
- brašno
- 1 kašičica praška za pecivo
- malo soli
Priprema:
Puding pomešajte sa hladnom vodom. Dodajte vanilin šećer i med. Zasebno umutite jaje s prstohvatom soli. Jaja dodajte prethodnoj smesi pa mikserom dobro umutite. Umešajte brašno dok ne dobijete gušću smesu. Pecite palačinke u vrelom tiganju, pa ih filujte po izboru. Bon appetit!
Voćne i preukusne, otopićete se od miline.
Čuvene palačinke izum su francuskog šefa kuhinje Augusta Eskofiera koji ih je napravio u čast glumice i baronice Suzane Reicenberg, poznate pod nadimkom Suzet.
Ako volite klasične palačinke, ove ćete obožavati.
Neverovatno slasne i ukusne, ovakve do sada niste jeli.
Dodavanjem pudinga ukus će biti mnogo sočniji, zato najbolje odmah stavite duplu meru.
Izdašne i jeftine, a neodoljivo slatke.
Držaće vas dugo sitim, a pomera granice dobrog ukusa.
Ako volite klasična krilca, ova sa medom ćete obožavati.
Na ovaj način očistićete i najtvrdokornije mrlje.