FENOMENALNA KAPUĆINO TORTA Topi se u ustima, a svi će vam tražiti recept



Potrebno je

Za biskvit (potrebno je 4)

  • 6 belanaca
  • 5 kašika šećera
  • 10 kašika mlevenih oraha
  • 1 kašika prezle

Za fil

  • 24 žumanca
  • 24 kašike šećera
  • 2 margarina
  • 3 kesice kapućina
  • 500 ml slatke pavlake

Priprema

Rernu zagrejte na 180 stepeni. Sjedinite belanca, šećer, prezle i orahe pa pecite 15 do 20 minuta. Potrebno je da ispečete 4 ovakva biskvita. Zatim skuvajte žumanca i šećer na pari pa kad se prohladi dodajte prethodno umućene margarine i kapućino. U zasebnoj posudi umutite slatku pavlaku. Ređajte u kalup biskvit pa stavite fil pa premažite slatku pavlaku. Ponavljajte postupak dok ne potrošite sav materijal. Bon appetit!

 

 


Pravi se brzo i lako, uspeće svima a nestaće sa stola odmah. Probajte i uverite se da li smo u pravu.

tart sa belom čokoladom i mlevenim keksom
Pročitajte još...  ČOKOLADNI BRAUNI Košta samo 250 dinara a uživaće cela porodica

Želite da se zasladite ali nemate ideju šta da napravite? Napravite ovaj fenomenalni tart u savršenom spoju keksa i čokolade, bićete oduševljeni.

mača tiramisu

Poseban i mekan, topi se u ustima.

vanilice u obliku srca

Preukusni i dekorativno interesantni, a nije vam potrebno vreme ni veština, uspeće i početnicima.

japanski pamuk čizkejk

Napravićete začas a nestaće sa stola odmah.

guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare