ROLNICE SA KULENOM Brzi doručak koji se pojede u slast, zato najbolje stavite duplu meru



Potrebno je

  • 500 g lisnatog testa
  • 300 g kačkavalja
  • 1 jaje
  • 100 g kulena

Priprema:

Rastanjeno lisnato testo isecite na tri trake. Po sredini svake trake stavite rendani kačkavalj, šnite kulena, pa preklopite i dobro zatvorite. Testo premažite umućenim jajetom, pa po površini pospite kačkavaljem i pecite na 220 stepeni oko 15 minuta.

 


Ako volite jela iz pekare, ove rolnice ćete obožavati. Slasne i aromatične, pravićete stalno.

domaći kikiriki puter

Ukusan i zdrav, možete da ga mažete na tost i jedete za doručak.

kroketi sa sirom i slaninom

Preukusni i sočni, a priprema je laka i jednostavna.

biftek velington

Sočno jelo nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

pomfrit bez kapi ulja

Začini dodaju na aromatičnosti. Dodajte prilog po ukusu i uživajte.

guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare