DOMAĆI KIKIRIKI PUTER Namažite ga na hleb ili dodajte palačinkama, daće šmek svakom jelu



Potrebno je

  • 400 g kikirikija
  • kašika ulja
  • prstohvat soli
  • med (opciono)

Priprema

Sastojke stavite u blender i dobro izblendajte, dok ne dobijete glatku smesu. Po želji možete da dodate med, da bi bio slađi. Čuvajte u frižideru, može da traje do 3 meseca.


Ukusan i zdrav, možete da ga mažete na tost i jedete za doručak.

kroketi sa sirom i slaninom

Preukusni i sočni, a priprema je laka i jednostavna.

biftek velington

Sočno jelo nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

pomfrit bez kapi ulja

Začini dodaju na aromatičnosti. Dodajte prilog po ukusu i uživajte.

pica trouglići

Još su bolji od onih kupovnih, zato najbolje odmah stavite duplu meru.

guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare