Potrebno je
- 300 g mlevenog keksa
- 150 g istopljenog putera
- 100 ml soka od narandže
Za krem:
- 200 g rendane bele čokolade
- 180 ml slatke pavlake
Priprema:
Mleveni keks, puter i sok od narandže dobro promešajte pa izlijte u kalup. Proključalu pavlaku prelijte preko čokolade pa mešajte dok sve dobro ne sjedinite. Kada se malo prohladi, filujte tart. Ostavite da se dobro ohladi u frižideru preko noći. Bon appetit!
Poseban i mekan, topi se u ustima.
Preukusni i dekorativno interesantni, a nije vam potrebno vreme ni veština, uspeće i početnicima.
Napravićete začas a nestaće sa stola odmah.
Sa kremom od lešnika, slatke i sočne.
Idealni za svečanu trpezu ali i dane kada vam se jede nešto slatko, a nemate puno vremena za pripremu.