Potrebno je
- 500 g lisnatog testa
- 200 g kačkavalja
- 150 g šunke
- kečap
- 1 jaje
- Origano
Priprema
Razvučeno lisnato testo premažite tanko kečapom, poređajte listove pečenice ili suvog mesa, a preko toga listove kačkavalja. Sve pospite origanom. Savijte lisnato testo u rolnu, pa ga isecite na troguliće jednake veličine. Poređajte ih u pleh obložen papirom za pečenje. Jaje razmutite i premažite trougliće, pa ih pospite susamom. Rernu zagrejte na 220 stepeni i pecite trougliće oko 20 minuta ili dok ne porumene.
Još su bolji od onih kupovnih, zato najbolje odmah stavite duplu meru.
Ako volite krompir salatu, ovu ćete obožavati.
Poznata pevačica, autorka brojnih tekstova, dizajnerka parfema i šminke, Emina Jahović već decenijama utabanim stazama korača muzičkom scenom. Majka dva dečaka, Jamana i Javuza, i bivša supruga turskog pevača Mustafe Sandala, smatra kuvanje velikom strašću i rado je u više navrata svoje recepte delila s pratiocima na mrežama. Da se odlično snalazi u kuhinji, dokazuje jedan od njenih omiljenih recepata – pasta sa crvenim sosom, sočno jelo koje će vam zagrejati dušu i telo.
Dodajte prilog po želji i uživajte u slasnoj rapsodiji povrća sa dodacima.
Napravićete brzo a nestaće sa stola odmah.