KROFNE Po originalnom pekarskom receptu, vazdušaste i mekane, sa bogatim filom



Potrebno je

  • Pakovanje lisnatog testa 
  • 3-4 kašike šećera
  • krem od lešnika

Priprema:

Razvucite lisnato testo, pa premažite nadevom, a onda preklopite drugim lisnatim testom. Malo pritisnite rukama, pa isecite trake jednake širine. Umotajte trake po želji i ređajte na pleh obložen pek-papirom. Pecite na 180 stepeni. Preostalim nadevom premažite lažne krofne i pecite u rerni zagrejanoj na 180°C oko 20 minuta. Pospite šećerom u prahu i služite. 

 


Fenomenalne krofne, uspeće svima, čak i potpunim početnicima.

kepang krofne

Neodoljive i posebne, najbolje odmah stavite duplu meru.

krofne bez jaja i mleka

Ove slasne krofne idealne su u vreme posta, a ne zaostaju ni malo za onim klasičnim. Probajte i uverite se koliko su ukusne.

krofne sa jabukama

Ako volite klasične krofne, ove ćete da obožavate. Još slađe i ukusnije, pravićete ih stalno.

krofne sa kremom

Sa kremom od lešnika, slatke i sočne.

breskvice

Idealni za svečanu trpezu ali i dane kada vam se jede nešto slatko, a nemate puno vremena za pripremu.

ružice od jabuka

Fenomenalne i slatke, pravićete stalno.

koh

Dobar predlog za desert kada vam svrate nenajavljeni gosti. Sočan i mekan, neodoljivog ukusa.

torta

Savršen spoj čokolade i pirea od bundeve, pravićete stalno.

guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare