Od njene lepote zastaje dah: Nov izgled Anđeline Džoli ne prestaje da se komentariše, mreže se usijale od komentaraProšlo je više od dve godine otkako se Anđelina Džoli poslednji put pojavila na crvenom tepihu pa se sinoć potrudila da ustavi utisak, a na mrežama pljušte komentari da je ovo „najlepša žena na svetu“.

Nakon što se pojavila na brodvejskoj premijeri predstave „The Outsiders“ na društvenim mrežama se priča samo o njenoj lepoti i izdanju s ovog događaja.

 

 

Na premijeru je stigla sa svojom decom Vivien i Paksom. Za tu priliku, glumica je nosila zlatnu satensku haljinu koju je prekrila lepršavim smeđim ogrtačem sa jednim dugmetom na vrhu.

Izgled je upotpunila asimetričnim Saint Laurent minđušama i otvorenim sandalama. Glamurozno izdanje zaokružio je crveni karmin i blago uvijena kosa.

 

Pročitajte još...  En Hatavej u beloj haljini

 

 

Anđelini su se kasnije na crvenom tepihu pridružili koproducent „The Outsidersa“ Džastin Levine i njena ćerka Vivien. Tinejdžerka, koja je pomogla svojoj majki pri pripremi predstave, nosila je ležernu odeću.

Dobitnica Okara rekla je novinarima da je Vivien „glavna kad se radi o pozorištu u porodici“. Otvoreno je govorila i o svojim nedoumicama u Holivudu što objašnjava njen izostanak s crvenih tepiha u poslednjih nekoliko godina.

 

 

Čini se da je poslednjim pojavljivanjem nadoknadila višegodišnje oduststo jer se na društvenim mrežama nižu komentari o njenom izgledu, a mnogi su je proglasili „najlepšom ženom na svetu“.

Pratite tokom 24 sata naše najbolje vesti samo na Facebooku.:

 

 

Pročitajte još...  Haljina Anje Tejlor Džoj - Lajk.rs

guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare