Ne bacajte ajlajnere: Ako ne možete da ih naoštrite, primenite ovaj fenomenalan trik – spasava ih za čas!Kada su ajlajneri previše kremasti ili kada je spoljašnja temperatura previše visoka, može se desiti da se proizvod istopi, te da ih je teško ili čak nemoguće naoštriti

Pratite tokom 24 sata naše najbolje vesti samo na Facebooku./TikTok/sydneydianelly

Mnoge dame će odmah baciti šminku koja nema savršenu teksturu ili ima i najmanju grešku zbog koje je njena upotreba otežana. Ali to nije uvek neophodno. 

Često je moguće popraviti teksturu jednostavnim trikovima. Kada ih primenite, proizvodi će biti kao novi i raditi savršeno, što dokazujemo i ,,spasavanjem“ istopljenih ajlajnera i olovaka za usne.

Kada su ajlajneri i olovke previše kremaste ili kada je spoljašnja temperatura previše visoka, može se desiti da se proizvod istopi, te da ih je teško ili čak nemoguće naoštriti. Pre nego što odustanete i bacite ih u kantu za smeće, probajte ovaj fenomenalan trik

Spasite ajlajnere

Pročitajte još...  Kod njega je sve prštalo od glamura: Evo zašto su se žene otimale za haljine Roberta Kavalija

Sve što treba da uradite kako biste spasili ove vrste olovki jeste da ih stavite u zamrzivač na par sati ili preko noći.

 

 

Hladna temperatura će stegnuti njihovu teksturu i kada ih izvadite iz zamrzivača biće spremni za lako oštrenje i nanošenje. Bićete oduševljeni rezultatom!

 

Pratite tokom 24 sata naše najbolje vesti samo na Facebooku.:

 

 

guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare