Recite zbogom tamnim kolutovima: Uz pomoć korektora do krupnih očiju i zanosnog pogledaKorektor ističe delove lica bez potrebe da posežete za šminkom za konturisanje. Njegova najpoznatija upotreba je sakrivanje tamnih krugova ispod očiju. Uz to, možete da stvorite i efekat krupnijih očiju na veoma jednostavan način.

Šminkerka je na društvenoj mreži TikTok podelila genijalan savet za povećanje očiju. Ona počinje video sa dva različita postavljanja korektora sa obe strane lica. Na jednoj, njen korektor se nanosi na horizontalnu liniju odmah ispod oka.

– Ovo će vam dati efekat obrnutih tamnih krugova. Ovo znači da će ovo područje učiniti da izgleda kao da viri, a zbog toga vaše oko izgleda mnogo manje – objašnjava ona.

 

Pročitajte još...  Trend iz devedesetih se vratio na velika vrata: "Zamrznute usne" osvojile su bjuti svet, a Džej Lo ga obožava

Sa druge strane lica nanela je korektor u vertikalnoj liniji od ugla unutrašnjeg oka do otprilike sredine nosa. Pored toga, dodala je malu mrlju korektora na spoljašnji ugao oka. Zatim blenda (koristeći samo prste) korektor ka svom oku, kao i prema gore i oko ugla oka.

– Kada to uradite, umešate korektor u ostatak lica i podlogu, a to pomaže da oko izgleda veće i podignuto – kaže ona, prenosi Magazin Novosti. 

BONUS VIDEO

 

 

 

 

guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare