Frizura koju masovno traže žene u Srbiji: Izdužuje lice, potpuni je hit jeseni, a nova verzija je još lepša

TikTok je još jednom poslužio kao odlična inspiracija trendova pa je tzv. “dramatične slojeve” u kosi predstavio kao jedinu frizuru koja će ove jeseni biti u beauty fokusu. Na društvenim mrežama ju je, između ostalih, popularizovala švedska influenserka, model i svestrana it devojka Matilda Djerf čija frizura izuzetno tražena na Instagramu i TikToku pa tako ima i svoj hashtag.

 

Njen zaštitni znak je frizura kakva je bila popularna sedamdesetih godina, ali u modernijoj verziji, a dramatični stepeni u frizuri su dodali fluffy predznak, kako ga opisuje Glamour. Isfenirana kosa Matilde Djerf jedan je od vodećih trendova na društvenim mrežama, a čini se da će tako ostati i u jeseni pred nama.

 

Stepenasta kosa je već nekoliko sezona među traženijima, a pogotovo u kratkim varijantama. Ipak, ako tražite nešto manje “radikalno”, isprobajte frizuru kakvu je popularizovala švedska influenserka. Ona dolazi u kombinaciji s dugačkim zavesa-šiškama i mnogo dugačkim stepenima koji su zaslužni za volumen i bogatu teksturu kose.

Dobra vest je, kažu frizeri za Glamour, izgleda fantastično kad se isfenira jer su tako dramatični slojevi sa šiškama koje uokviruju lice, stilizovani s ogromnim valovima u kosi jedna od onih frizura koju stručnjaci preporučuju za hladnu sezonu.

Šiške određuju u kojem smeru ide frizura. Guste zavesa-šiške daju cool izgled s retro prizvukom, dok dugački slojevi do brade ili čak do ključne kosti daju elegantniji i moderniji izgled.

 

Pročitajte još...  U njen dekolte su svi gledali: Selena Gomez nikad provokativnija, modnom kombinacijom zasenila sve prisutne

 

Obaveštenja
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Molimo online portale, ako kopirate orginalni članak sa našeg portala, NAVEDITE (Backlink) NAS KAO IZVOR. Hvala!