Najjeftinija stvar za „podmazivanje“ kostiju i zglobova

300x250 vavada 4

Najjeftiniji prirodni lek po savetu jednog vojnog lekara kako da zglobove održi u dobrom stanju i da istovremeno otkloni mnoge tegobe vezane za njih.

728x90 vavada 5

Ovaj recept podelićemo sa vama, koji imate problema sa bolovima u zglobovima, leđima, nogama, vratu.

300x250 vavada 6

Recept glasi na sledeći način:

728x90 vavada 2

Kupite u bilo kojoj prodavnici 150 g bilo kog jestivog želatina, sa ili bez voćnog ukusa, u svakom slučaju (150 g – za tretman od mesec dana). Uveče 5 g želatina (dve jednake kašike) sipajte u četvrt šolje hladnom (iz frižidera) vodom.

300x250 vavada 7

Promešati i ostaviti da odstoji do jutra (van frižidera). Želatin će preko noći nabubriti i pretvoriti se u žele.

Ujutro popijte smešu na prazan stomak. Možete dodati sok, vodu sa medom ili mešati smešu sa jogurtom ili kiselim mlekom. Ili na bilo koji drugi način koji vama odgovara.

Deluje tako da ljudi koji su se žalili na bolove u zglobovima, leđima, nogama, bolove u kičmi, vratu itd., prestanu da ih primećuju posle nedelju dana! Tok tretmana je mesec dana. Ponovite za 6 meseci.

300x250 vavada 4

Zašto je želatin tako dobar za zglobove:

Želatin – proizvod životinjskog porekla, dobijen kao rezultat prerade vezivnog tkiva goveda – tetiva, kostiju, hrskavice, zapravo je kolagen u svom najčistijem obliku. Pozitivno utiče na stanje unutrašnjih vlakana i malih sudova. Sadrži dve aminokiseline: prolin i hidrosiprolin, koji pozitivno utiču na oporavak vezivnog tkiva. Želatin je u stanju da poveća rast i zapreminu vezivnog tkiva, što je veoma važno kod obolelih zglobova.

300x250 vavada 3

Želatin je koristan proizvod izuzetnog kvaliteta za poboljšanje zdravlja:

– jača zglobove i srčani mišić

– poboljšava metabolizam

– povećava mentalne sposobnosti

– održava zdravo stanje kože

– daje elastičnost i snagu tetivama i ligamentima

– sprečava razvoj osteoporoze i osteoartritisa

– dovodi do poboljšanja rasta i strukture kose i noktiju

– nezamenljiv kod displazije

300x250 vavada 3

Pročitajte još...  Kako da gibanica bude vazdušasta: Pekari prelivaju pite ovom mešavinom, zato su uvek mekane - Lajk.rs
Molimo sve portale, ako kopirate članak sa našeg portala, navedite nas kao izvor informacije. ✅