Pridružite se našoj Facebook grupi Lajk.rs kako bi videli realnu sliku svega što se dešava oko nas!

Dalila i Car konačno obavili razgovor, ona mu prebacila šta ju je povredilo, pa otkrila kako se oseća

Nakon smirivanja Dalile Dragojević, Filip Car je krenuo da teši Dalilu koja je povređena zbog haosa sa Dejanom, a njihov razgovor je tekao u drugom smeru:

– Meni nije jasno što ti ne možeš sada da se uzdigneš, ti si ta koja si mogla sve. Nisi nikada živela pod staklenim zvonom, do doživela si svašta, namazana si, i sada ne možeš da se izdrigneš iz situacije – rekla je Car.

Pridružite se našoj Facebook grupi Lajk.rs kako bi videli realnu sliku svega što se dešava oko nas! 🙃

– Ja plačem zbog svega što mi se desilo, i što sam priredila, zbog svega. Što sam dopustila neke stvar, što sam to uradila, što sam povredila Dejana, koji to nije zaslužio, i ono što si uradio po izolaciji, pa se setim oca, tvoje uvrede, život sa vama u ovoj kući. Nije mi lako – rekla je Dalila.

Pročitajte još...  Gruja otkrio šta mu je žena Ljilja napisala u pismu, počeo da shvata šta je uradio

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

– Ti kada sebe namestiš da želiš da budeš drugačije – rekao je Car.

– Filipe šta ti meni pričaš, da nemam ko da me teši. Kako da me teši ja ušla sa tobom u vezu, bila zaljubljena, a ti onda imaš se*s sa Majom pored mene. O čemu mi pričamo Filipe, a ti mene ponižavaš sve vreme, i tada kada se saznalo ti si meni prebacivao, a znaš da mi nije bilo dobro, a da ne pominjem da mi je svaki tvoj i njen uzdah prolazio kroz glavu, a da ne pominjemo koliko si se smejao kada si video snimak. Filipe ti si mene vređao, ponizio, nije Maja ništa kriva, ti si kriv. Imaš se*s sa njom, a ja ne smem da progutam pljuvačku da ti ne bi rekao kako vas namerno slušam – govorila je Dalila.

Pročitajte još...  U JEKU TUČE MENSURA I MARKA! Dok obezbeđenje razdvaja zadrugare koji prave haos, Deniz strastveno ljubi ovu cimerku, ostali zanemeli!

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

– Ali ti imaš sa momcima po kući svašta, imaš ponašanje koje mi se ne sviđa – rekao je Car.

– Filipe jesi li ti normalan, meni su pričali da se je*em sa tobom ispred muža, a ja sebi ne mogu da oprostim šta sam ja uradila Dejanu, zarad koga. Čoveka koji je meni napravio katakližmu – rekla je Dalila.

– Dalila ti da si raskinula sa Dejanom, da smo se nas dvoje muvali posle još mesec dana, ti si napravila grešku tada jer si ušla u vezu sa mnom, a nisi rekla Dejanu da se dešava ono. Mogli smo tako, da kažemo da smo zaljubljeni, a onda lagano, ali ne mi odmah na vatanje, se*s i nismo mogli da izdržimo – govorio je Car.

Pročitajte još...  Stiglo hitno pismo od produkcije, zadrugari u neverici šta ih je snašlo!

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

– Ma daj Filipe mi smo imali se*s jer si ti navaljivao, ti si taj koji je hteo to, pa je*ao si se sa Majom, napadao Anu. Ti si konstantno jurio za tim, a čim ti je došla Maja šutnuo si me – rekla je Dalila.

– Nisi ni ti bila cvećka, šta si radila Dejanu, pa ja se mirim sa Majom, a ti sad Dejanom – rekao je Car.

Obaveštenja ✅
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
0
Volela bih vaše mišljenje, ostavite komentar..x
()
x