Marija Kulić se vraća u rojaliti, bivša zadrugarka otkrila kada ulazi u rijaliti Zadruga

Marija Kulić se i dalje oporavlja nakon lečenja i pokušaja da zaustavi uznapredovali rak, ali ujedno mora da vodi i borbu za svoju ćerku Miljanu Kulić koja je po ko zna koji put diskvalifikovana iz rijalitija “Zadruga”.

Njoj se uopšte nije dopao način na koji je Miljana učestvovala u petoj sezoni, pa smatra da bi mnogo bolje iskontrolisala ćerku da je i ona sama ušla u rijaliti

 

 

Na pitanje kada će ući u rijaliti, odgovorila je:

Dogovarala sam da uđem u rijaliti kada završim sa lekarskim rezultatima. Stabilno je stanje, posle Nove godine ću najverovatnije ući – zaključuje Marija.

Marija isitiče da je Željko zlatan unuk i da stalno doziva Miljanu.

 

 

Svi smo oko Željka, zlatan je. Brat moj dolazi da se poigra sa njim. U vrtić ga vodim, druži se sa decom. Socijaluzuje se. Spominje mamu, zove je kad će da dođe da mu donese igračke. To sam ga ja navikla, jer svaki put kad Miljana izađe iz “Zadruge” ja kupim pun džak igračkica i to čuvam dok ona ne dođe. Miljana se pojavi na kapiji i kad se probudi ona kaže da mu je ona kupila. Nedostaje mu majka. Svaki dan šta god mi se dopadne, kupim mu. Hoću da mu kupim sve što voli – ispričala je Marija.

Pročitajte još...  Mateja Matijević otkrio razlog raskida, njoj se srušio svet, pa počela da se guši u suzama

Kulićka je prokomentarisala i aktuelni ljubavni trougao između Dejana i Dalila Dragojević i Filipa Cara.

 

 

Dalila se opustila, to je takva glumica. Ona je za holivudske filmove. Sve vreme glumi da joj teško. Htela je da ostavi Dejana još ranije, međutim čekala je da bude u rijalitiju. Ima želju da se sve vrti oko nje. Ali je zlo. Ista kao i majka, bezobrazne su – rekla je Kulićka.

OTERALA GA KAO KERA Dejan prišao uplakanoj Dalili, ona mu oštro odbrusila!

BONUS VIDEO:

Obaveštenja ✅
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Share via
0
Volela bih vaše mišljenje, ostavite komentar..x