Marko Đedović pobesneo zbog njegovih reči: Dejan Dragojević ga doveo do ludila, zadrugar mu sve sasuo u lice!

Mia Jovanović, Dejan Dragojević i Marko Đedović sedeli su u pušionici. Dejan se požalio cimerima da ne može da podnese današnji dan, tj. nedelju, što je Đedovića ubacilo ”u crveno”, pa mu je sasuo sve u lice:

Joj što ne mogu ovu nedelju podneti. Ne mogu da je gledam da onako plače.

Foto: Youtube/Printscreen

 

Šta te boli ku**c? Idi sedi i pored nje i pleači – prodrao se Đedović.

Ne mogu boli me, razumeš, kidam se… Nevena mi je rekla da vidi njegovu želju sa Dalilom, ne fizički, nego kao ženu, dok Maju gleda kao ukras. To i jeste tačno. Ona priđe meni, krene komunikaciju sa mnom, i sad na primer, ja pokleknem, ali znam da ona nije čista, ali ja vidim da nije mirna luka. Rekao sam joj da me batali te priče, ali se ja uvek smejem. Retko ko može da me iznervira, stvarno se teško iznervira – rekao je Dejan.

Normalno je da ti je žao – rekla je Mia.

Žao mi je, pogotovo što je sama. Da l’ je jela i ostalo?

Foto: Youtube/Printscreen

 

Ja kad gledam sa strane, bolje mi je ovako da gledam sa strane, nije mi žao ni jednog ni drugog, dobili su sve što su tražili. Video sam na primer tebe, kad se on približi njoj, on se već vraća u starog Dejana, koji je top za rijaliti, ali loš za sebe. Ja sam njemu sve ispričao onako najprijateljskije, ne znam odakle mi ta luda ideja pala na pamet. Bio sam u jednom periodu tu, i neka sam, ako sam pomogao da se osvesti. Meni je drago ako sam mu malo pomogao. Ovaj Dejan stari se vraća, koji mi se za rijaliti sviđa, ali ovako ne. On kad ustane, ja nikad nisam zano šta će da kaže, pa ni ne znam šta će lupiti ili da li će ga neko gađati šerpom. To se desilo od trenutka od kad su on i Dalila počeli da komuniciraju na bilo koji način. Što se njega tiče, on je autodestruktivan i sklon samopovređivanju emotivno – rekao je Đedović.

Pročitajte još...  PREKIPELO MU! Car opet sve baca i lomi, Dalila ga dovela do ovog stadijuma!

Kad pogledam, neću ja svoje učešće da svedem na to šta je ona meni uradila. Druga strana mi se neka dešava i nelogična je – rekao je Dejan.

Foto: Youtube/Printscreen

 

Po meni je Nevena u pravu… Ako se desi nešto, šta ćemo onda? Kad sedne tu, pogleda me i počne da me šalta – rekao je Đedović.

Rekao sam i njoj isto, ovo ti je pobeda. Ona na svakoj pobedi gubi. Rekao sam joj da ako hoće da se svađa sa ljudima koji su me digli, povućiću se, pa nek se onda svađa sa vama bez mene, da mene ne petlja. Da bi se to nekako nivelisalo, jedino je bilo moguće ovo, a to je da se komunikacija smanji. Sve je ograđeno sada – rekao je Dejan.

Sad se dešava da ona svim silama pokušava da bude dobra sa mnom. Razmišljam da li da budem dobar sa njom, da mu se us**e u život, jer on to traži. Ovo što se izdešavalo više govori o Dejanu, ne o Dalili i njegove priče o porodici padaju u vodu, jer nije ona ništa kriva za to. Opet je ona pametno odigrala znajući koji je on kreten – rekao je Đedović.

OSEDEO JE JER MU JE PROPAO PLAN DA MU RODIŠ DETE! Irma oplela po Dejanu: Hteo je da te iskoristi, on emotivno manipuliše!

BONUS VIDEO:

Obaveštenja ✅
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Share via
0
Volela bih vaše mišljenje, ostavite komentar..x