Pridružite se našoj Facebook grupi Lajk.rs kako bi videli realnu sliku svega što se dešava oko nas! 🙃

TOTALNI HAOS U BELOJ KUĆI! Janjuš izneo šokantne detalje o Maji, ona se slomila, ubio je jednom rečenicom!

Voditelj i novinar Darko Tanasijević je započeo večerašnju emisiju “nominacije”. Ovonedeljni vođa Marko Janjušević Janjuš je za ovonedeljne potrčke izabrao svoju bivšu devojku Maju Marinković i njegovog nekadašnjeg prijatelja Filipa Cara.

– Pazi da ti opet ne začepim usta kao u stara dobra vremena. Ti samo pričaj – dobacio je Car Dalili.

Pridružite se našoj Facebook grupi Lajk.rs kako bi videli realnu sliku svega što se dešava oko nas! 🙃

– Šta imaš ti sa mojim životom, ja tebe ne bi komentarisala da nisi nominovan, mani se ti Dejana – odgovorila mu je Dalila.

– Krenuo sam te prati na 60, a mogu i na 120, samo reci da uključim pranje – rekao je Car.

Sledeći zadrugari koji je ustao da nominuje je Marko Janjušević Janjuš:

Pročitajte još...  JAKO SAM ZADOVOLJNA MILJANOM Oglasila se Marija Kulić i šokirala izjavom o ćerkinom ponašanju, a evo šta je rekla o pomirenju sa Zolom i aferama!

– Car, krenuću od njega, dosta puta je bio nominovan. Rekao sam kada sam ušao ovde da moj život i rijaliti će se svoditi samo na jednu osobu i njenu mamu. Maja će biti moja zlatna koka kada ja hoću – rekao je Janjuš.

Foto: Youtube/Printscreen

 

– Ja sam uvek bila džek, ti to znaš – dobacila je Maja.

– Da je to Filip uradio i da je u vezi sa njom to bi drugačije bilo. Da me interesovali bilo bi drugačije, o Filipu ću reći da mi je žao jer on ovaj tempo neće izdržati. Njega očekuje nešto. Slušao sam ovde neke priče, narod vrlo dobro zna. Filipova mama ne podržava ni jednu ni drugu, to je moje mišljenje. Dobio sam jedno pitanje u vezi vas, Filip ne voli ni jednu. On ima veliku strast prema ženama, to je tako. Oni će se ovako patološki vezati, sami su ušli u to. Majin i moj odnos može biti samo normalan. Čuo sam da je išla po nekim emisijama napolju, pričala o nekoj lažnoj trudnoći. Maja je opsednuta, to je bolesna ljubav. Maja obožava penis, ona je momcima služila za pravljenje budale, ona je ta koja je sama sebi napravila. Filipa šaljem u izolaciju – završio je Janjuš.

Pročitajte još...  Dejan i Aleksandra priznali svoje emocije, Dragojević pocrveneo, pozvao njega u pomoć!

BONUS VIDEO:

ZARATILI KAO NIKAD DO SADA! Brutalan okršaj bivšeg para, Dalila svojim komentarima dovela Cara do ludila on je žestoko izvređao!

Obaveštenja ✅
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
0
Volela bih vaše mišljenje, ostavite komentar..x
()
x