SVI SMO TU, ALI JEDNA JE MAJKA! Baka Viktorije Mitrović otkrila šta misli o unukinoj vezi sa Markom, a dotakla se i njene ćerke, ove reči bole!

Otkako je Viktorija Mitrović ušla u ljubavnu vezu sa Markom Osmakčićem, zadrugari komentarišu kako je veselija nego što je bila, i kako se zadrugarka promenila. Viktorijina baka Regina Spasić, prokomentarisala je ljubavnu vezu njene unuke i Osmakčića.

Ona je za Pink.rs otkrila da li podržava njenu vezu sa Markom Osmakčićem:

– Ja moram da kažem da ih podržavam, koliko će to trajati ne znam, ali podržavam ih, oni su mnogo lep par. Vreme će pokazati koliko će to trajati, Viki zna da bude jako teška sa emocijama, posle svega što joj se izdešavalo, i jako se teško zaljubljuje, ali vidim da je srećna. Moram da kažem da je ona jako veselija od kako je videla ćerku, a mislim i da je Marko razlog tome – rekla je Regina pa dodala:

Pročitajte još...  UŽAS! MILJANA POKUŠALA SEBI DA ISKOPA OČI Zadrugari nisu mogli da povrate Kulićevu kad je saznala da Zola ima drugu! (VIDEO)

Printscreen

 

– Ćerki mnogo nedostaje mama, ali ne gleda Zadrugu. Svako jutro kada ustane ide u majkinu sobu. Mi smo tu za nju, i deka, i tetka, ali majka je majka, nedostaje joj – dodala je Viktorijina baka.

BONUS VIDEO: 

OBELEŽEN ZA SVA VREMENA Ša otkrio da pokušava da nađe devojku, ali mu one stalno spominju Ivanu!

Obaveštenja ✅
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Share via
0
Volela bih vaše mišljenje, ostavite komentar..x