NAJNOVIJE
margin-top: 36px;

MOM DETETU TREBA OČINSKA FIGURA, JE**M TI MUŠKARCA AKO SAM SPOSOBNIJA! Ovo je glavni razlog sukoba Miljane i Zole

U jednoj emisiji danas je gost bila Miljana Kulić, a onda se pojavio i Lazar Čolić Zola pa objasnio razlog njihovog velikog sukoba.

Jutros je ustala iz kreveta i rekla mi da joj skuvam kafu. Ponaša se odvratno prema meni, kao da sam klošar, kao da nisam zaslužio vid pažnje. Uz nju sam, posvetio sam se njoj. Menja mišljenje na osnovu nekih stvari. Ponižava me kako treba da se igram lopte sa malim Željkom. Sa mnom nije pričala o svadbi, prvu pu čujem da je promenila mišljenje. Pre neki dan je imala taj stav, sve smo se dogovorili – govorio je Zola.

Foto: Youtube/Printscreen

 

Nisam želela da se prepucavam sa njim. Ogorčena sam što nisam ulagala novac kako treba, ne mislim na Zolu. Ovde sam se postavljala kao najveća psihopata. Dete mi je poraslo, emotivno je zreo. Kad je jednom mene kičma bolela zamolila sam ga da ga prošeta, a usput je zvao i kukao. On je opet ironičan i sprda se. Mom detetu je potrebna muška figura – pričala je Kulićeva.

Pročitajte još...  KUKA NA SAV GLAS! Dalila očajna nakon Filipovog izlaska iz Zadruge, ne zna više šta sa sobom da radi, jeca i plače po imanju!

U kakvom ste sad odnosu? – pitao je Stefan Karić.

Printscreen

 

BILJANA JE BILA U PRAVU ZA SVE Miljana Kulić raskrinkala Dalilu: I pre ovoga ga je varala!

Obaveštenja ✅
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
0
Volela bih vaše mišljenje, ostavite komentar..x
()
x