NJEGOVE REČI CEPAJU SRCE Oglasio se David Dragojević nakon Dejanove izjave da ne želi da čuje za njega!

Braća Dragojević, David i Dejan, učesnik aktuelne sezone “Zadruge”, godinama u u svađi. Njih dvojica nemaju nikakav kontakt, a uprkos tome, Davidu teško pada sve kroz šta njegov mlađi brat Dejan prolazi otkako ga je javno, pred milionima gledalaca, ostavila i prevarila supruga Dalila, koja je sada sa Filipom Carem.

Foto: Youtube/Printscreen

 

Nadu da bi uskoro moglo da dođe do pomirenja zavađene braće dala je Dejanova reakcija kada su mu u “Zadrugu” stigle stvari, koje je krišom poslao njegov brat David. Na konstataciju zadrugara da bi pošiljalac mogao biti baš on, Dejan se ljubazno zahvalio na stvarima onom ko je poslao, a Davidov gest ga je vidno obradovao i oraspoložio.

Međutim, Dejan se i dalje drži svog stava – da sa porodicom ne želi nikakav kontakt.

Foto: Youtube/Printscreen

 

Pročitajte još...  DALILIN MUŽ I LJUBAVNIK U KLINČU! Dejan se suprotstavio Filipu i zapušio mu usta pred svima, Car ove reči nikada neće zaboraviti!

Jutros su njegovi cimeri u rijalitiju razmišljali o tome šta bi se desilo ukoliko bi u petu sezonu “Zadruge” ušao i njegov brad David, na šta je Dejan rekao:

Ja ću odmah stopirati tu priču. Ne želim niko da se pojavljuje – odbrusio je on, čime je svima jasno stavio do znanja da nema nameru da se miri s bratom, kojem sve to teško pada.

Printscreen

 

Samo neka se on oseća bolje. Ta priča koju on priča ne pije vodu, valjda je i sam shvatio! Nikad mu nisam bio smetnja, pa neću ni sada! Što se mene tiče ima punu moju podršku da gura napred – poručio je David za gorepomenuti portal.

DEJAN OPET SLOMLJEN Guši se, ne može više da gleda Cara i Dalilu, Rešićka pokušala sve da ga smiri!

BONUS VIDEO:

Obaveštenja ✅
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Share via
0
Volela bih vaše mišljenje, ostavite komentar..x