Pridružite se našoj Facebook grupi Lajk.rs kako bi videli realnu sliku svega što se dešava oko nas!

OGOLIO DUŠU! Dejan Dragojević pred svima otkrio u kojim trenutcima mu nedostaje Dalila!

U toku je emisija “Pitanja gledalaca”. Voditeljka Ivana Šopić pročitala je naredno pitanje koje je bilo za Dejana Dragojevića.

– Da li ti Dalila više nedostaje kao žena ili drug? – glasilo je pitanje.

Pridružite se našoj Facebook grupi Lajk.rs kako bi videli realnu sliku svega što se dešava oko nas! 🙃

– Nedostaje mi uopšte ona kao ona, kao ličnost, ali u određenim trenutcima, a kad se vratim u realnost to se sve pogubi. Sve to ide u paketu – rekao je on, a onda se nadovezao Lepi Mića:

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

– Verujem da mu nedostaje na oba načina, više kao supruga. Dugo su bili u braku. Dalila njemu nedostaje, teško je vidi se po njemu. Sadašnje njihove svađe i prepirke otkrivaju mnoge stvari. Dejanu Dalila mnogo fali i on priča o svemu tome, ali ono što je rečeno u svađama ne daje baš neku istinitu priču da je bilo tako. Navika je od ljubavi jača, uvek bila. Možda Dejanu baš to fali, da mu bude u krevetu, skuva kafu. Supruga je životni saputnik, ona je sa tobom i u dobru i u zlu. Verujem da će Dejan to sve da pregrmi. Treba da zacrta sebi cilj… Da li želi da ima Dalilu koja ga je izdala ili da se okrene sebi i svom životu. Tužna je to priča za njega. On i sinoć rekao da joj ne bi oprostio, da je raskrstio sve.

Pročitajte još...  HTELA JE SLOBI DA OPROSTI LUNU Nadica otkrila da je nagovala Kiju da ima dete s Radanovićem nakon Zadruge!

– Kad god budu zajedno(Dalia i Car) njemu će biti teško, kad ih ne bude gledao zajedno njemu će biti bolje – rekao je Janjuš.

BONUS VIDEO: 

MOMENTALNA DISKVALIFIKACIJA! Stiglo hitno saopštenje Velikog šefa

Obaveštenja ✅
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
0
Volela bih vaše mišljenje, ostavite komentar..x
()
x