Pridružite se našoj Facebook grupi Lajk.rs kako bi videli realnu sliku svega što se dešava oko nas!

Dalila iznela šokantne detalje braka sa Dejanom, Dragojević otkrio pravu istinu

Dejan Dragojević odlučio je da progovori o problemima koje je imao u braku sa Dalilom, a otkako su bivši supružnici ušli u javni rat, klupko je počeo da se odmotava, a skandalozni detalji njihovog privatnog života da izlaze na površinu.

O svojoj borbi za potomstvo i vantelesnim oplodnjama, Dragojevići su otvoreno govorili, a sada je Dejan izneo šokantne tvrdnje i otkrio da nije bio srećan kada je saznao da je njegova supruga ostala u drugom stanju.

Pridružite se našoj Facebook grupi Lajk.rs kako bi videli realnu sliku svega što se dešava oko nas! 🙃

– Kako te nije sramota da mi kažeš da se nisi radovao. Limune mi je postavljao, na majicu u kojoj sam išla na vantelesnu oplodnju. Meni je to bila najtraumatičnije – vikala je Dalila.

Pročitajte još...  Dalila raskrinkala Cara i to javno, dosta joj je svega, obelodanila i koje informacije zadrugar dobija iz spoljnog sveta!

 -Pitala me je tad: „O čemu razmišljaš, nešto nisi srećan?“. Ja sam bio srećam, ali mi je milion stvari prolazilo kroz glavu, ozbiljna stvar koja se dešava sa ovakvom osobom – objašnjavao je Dejan.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

– Ovaj čovek je klanjao i 24 sata molio Bogu da to bude ispravno. On se sprda sad sa tim, fuj – rekla je Dalila i šokirala zadrugare.

– Živi bila pa videli kad Aleksandra ispriča mnoge stvari. Aleksandra, pazi koliko ćeš biti iskrena prema ovom čoveku i koje ćeš stvari da pričaš, jer on tebi neće ništa da priča o sebi. Ja sam bila otvorena, a evo kako sad prolazim. Laže, dodaje i nadodaje i laže da nije bio srećan. Znaš koliko je patio i štedeo me uvreda, pa me nakon svega prihvatio da bude sa mnom posle Filipa. Brat mu je rekao da je pao – poručila je Dalila sadašnjoj devojci svog bivšeg muža.

Pročitajte još...  PREKIPELO JOJ! Dalila donela konačnu odluku, ovaj zadrugarkin potez promeniće život Filipu i Dejanu, konačno priznala svoje emocije!

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

– Seti se rasprava koje smo imali. Kakve rasprave su bile u stanu, kakve šizofrenije si imala i non stop si bila nadr*ana. Nisu uticali hormoni, imala si ti tad druge probleme – nastavio je Dejan.

– Sram te bilo koliko nisko udaraš. Ti si jedno dno dna. Mislila sam kao i moja porodica da si savršenstvo bez mana. Za tri dana si pokazao da si sa mnom živela lažno i da si sve planirao – rekla je Dalila.

– Planirao da me prevariš? O ljubavi neću da pričam, ta ljubav je prošla. Bila su priče o prevari, koje su se sad ispostavile – istakao je on.

Pročitajte još...  ČEKA SE ODLUKA PRODUKCIJE! Mensur flašom gađao zadrugara, umalo i voditelj da strada, prekinut program!

ONA VOLI DA BUDE PONIZNA Irma žestoko oplela po Ani Jovanović, pa otkrila šta misli o Filipu Caru

BONUS VIDEO:

 

Obaveštenja ✅
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
0
Volela bih vaše mišljenje, ostavite komentar..x
()
x