Pridružite se našoj Facebook grupi Lajk.rs kako bi videli realnu sliku svega što se dešava oko nas!

Huso Mujić progovorio o Dejanovom razbijanju glave, pa žestoko odbrusio Dragojevićima

Nakon incidenta koji se dogodio tokom proslave srpske Nove godine, kada je Dejan Dragojević sebi razbio glavu zbog scene Dalile i Filipa Cara, došlo je vreme da se Dejan pridruži zadrugarima i nastavi svoje učešće tamo gde je stao.

Sada se tim povodom oglasio Dalilin otac Huso Mujić koji kaže da je proživeo pakao dok je sve gledao kraj malih ekrana.

Foto: Alo/ilustracija

 

Pridružite se našoj Facebook grupi Lajk.rs kako bi videli realnu sliku svega što se dešava oko nas! 🙃

– Ko ga je udario? On sam sebe. Da mogu da mu pomognem pomogao bih Dejanu, ali sam nemoćan. Nije mi dobro. Ja uopšte nisam za svađe koje se događaju između njega i Dalile. Ništa tu ne mogu da okrenem u njihovu korist. Ja sam u najgoroj situaciji od svih, ne mogu ništa da učinim, nerivram se. Sve gledam preko ekrana. Nije ničije dete lepo gledati kad se povredi, a kamoli Dejana koji je blizak meni. Plakao sam kao kiša kada sam gledao kako Dalila doziva Dejana. Mnoge su se sile usilile da se to rasturi. Neću da krivim nijedno ni drugo, želim samo da izađu živi iz rijalitija – poručuje Huso, a onda odgovara na optužbe Biljane Dragojević da je bacio crnu magiju na njihovog sina.

Pročitajte još...  NISAM NI ZA ZOLU NI ZA DENIZ, ONA KAO DA JE LEPOSAVA Marija Kulić šokirana Miljaninom bliskošću sa novom zadrugarkom

Foto: Youtube/Printscreen

 

– Biljana komentariše mene, a ni ne poznaje me. Prvi sam podržao Dejana kada se dogodila preljuba, tako da je to najveća glupost koju Biljana priča da bacam crnu magiju. Ko uzme versku knjigu u ruke i pročita Islam, shvatiće da je to strogo zabranjeno u našoj veri. Dragojevićima je bolje da ćute – zaključuje Huso Mujić. 

NE MOŽE DA JE GLEDA TAKVU Car došao do uplakane Dalile, pa na sve načine pokušavao da je uteši i smiri

BONUS VIDEO:

Obaveštenja ✅
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
0
Volela bih vaše mišljenje, ostavite komentar..x
()
x