Pridružite se našoj Facebook grupi Lajk.rs kako bi videli realnu sliku svega što se dešava oko nas!

Bruno raskrinkao Cara, pa nakon svega što je video otkrio sve o njegovoj ljubavi prema Dalili i Maji

Nakon što je Filip Car pre nekoliko dana tokom proslave slave Stefana Karića plakao i kukao za Majom Marinković, kao i nakon njegovih pokušaja da se u izolaciji približi Dalili Dragojević, oglasio se njegov najbolji prijatelj Bruno Uremović.

Printscreen

 

Pridružite se našoj Facebook grupi Lajk.rs kako bi videli realnu sliku svega što se dešava oko nas! 🙃

Bruno za ovo Carevo stanje krivi alkohol i emocije koje su usled toga proradile.

– Ne znam šta da kažem, on je takav emotivan kad popije, pa su ga oprale emocije, ali mislim sad kad je sam puno je bolji, zeza se i neopterećen je – rekao je Bruno za gore pomenuti portal i progovorio o Majinoj izjavi da Caru ne veruje više ništa, te da smatra da on ni sam više ne zna ko mu se dopada i koga voli.

Pročitajte još...  DAVIDOVO ŠOKANTNO PRIZNANJE: Mami je pozlilo, bila je pred srčanim udarom, Dalilin otac se oseća jako loše!

Printscreen

 

– Ni ne treba Maja da mu veruje! Daj bože da nisu nikad više zajedno u vezi! Prijateljstvo je nešto drugo, veza nikako! Po meni to ne može niko normalan da trpi. Mislim da mu se dopadaju sve tri – i Maja, i Dalila, i Ana, on ima dobro srce – poručio je Carev prijatelj. 

DANAS SE BIJU, A OVAKO SU NEKADA ŽIVELI! Ekskluzivni video Dalile i Dejana nikad pušten u javnost konačno ugledao svetlost dana! (VIDEO)

BONUS VIDEO:

Obaveštenja ✅
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
0
Volela bih vaše mišljenje, ostavite komentar..x
()
x