Edis Fetić je zbog Dragane ostavio ženu, danas je ozbiljna ribetina, evo kako izgleda (FOTO)

Odnos čuvene trojke koja je tresla Zadrugu 3 u kojoj je učesnik rijalitija i tadašnji ljubavnik Dragane Mitar, Edis Fetić stavio tačku na svoj brak sa suprugom Zilhom Karišik koja mu je izrodila troje dece uzdrmao je Srbiju.

Svi su se tada pitala kako izgleda Edisova žena koju je ostavio zbog Mitrove i naišli na iznenađenje. Izuzetno lepa i zgodna sa dobrim poslom.

Alo

 

Njihov susret u Novom Pazaru u Centru za socijalni rad ispratila je cela javnost a zbog javne prevare koju je doživela od strane supruga, Zilha je bila izričita da stavi tačku na svoj brak sa Edisom i tada su dogovorili sve i oko viđanja dece.

Edis je nakon toga nastavio svoju ljubavnu romansu sa Draganom sa kojom je provodio i letovanja i zimovanja, slavio rođendane. Činilo se da je sve u najboljem redu i da uživaju u ljubavi do nedavno kada je Mitrova objavila da više nije sa Edisom, a kao razlog je navela razočarenje i laganje, ali nedorečena do kraja. Objavljivala je na svom Instagram profilu njegove poruke u kojima joj piše da se smiri, javi na telefon itd… Ali ona je ostala nepokolebljiva i uplovila u romansu sa novim muškarcem.

Pintscreen

 

Fetić je u tom periodu objavljivao slike sa Zlatibora a kako se čini i po objavama na profilu njegove žene da su tamo bili zajedno sa decom. Da li je to bio razlog Draganine ljutnje, možda? To znaju samo ona i Edo. Ipak po svemu sudeći iako nisu zajedno Zilha i Edis imaju idiličan odnos ako ništa drugo da deca ne trpe, a njegovu bivšu ženu smo posle duže mogle vidieti u kakvom je izdanju danas. Lepote joj ne manjka, čak je i lepša a čini se i da blista, fotografije na Instagramu su joj i više nego zavodljive na kojima je mahom nasmejana.

Printscreen

 

Podsetimo, nakon objave na Instagramu, gde je Dragana Mitar obavestila svoje pratioce da je stavila tačku na svoj odnos sa Edisom Fetićem, dala je i intervju za medije gde je pojasnila svima da li je to konačna odluka i koji je razlog toga.

Tada se oglasio i Edis Fetić za navedeni portal, te rekao njegovu stranu priče.

Povukao sam se skroz iz medija, uživam na odmoru sa porodicom…Otišao sam tamo gde mi je bolje i gde sam srećan…

Pravo da ti kažem, nema veze sa bilo kim, svako na svoju stranu... – zaključio je Edo za medije.

0 0 glasova
Vaš komentar?
Obaveštenja
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Share via
Facebook
0
Volela bih vaše mišljenje, ostavite komentar..x