Pridružite se našoj Facebook grupi Lajk.rs kako bi videli realnu sliku svega što se dešava oko nas!

Zadrugarki demoliran salon, kad vidi natpise neće joj biti dobro

Ana Jovanović, aktuelna učesnica Zadruge 5, od samog ulaska ostavila je utisak na mnoge kako svojim izgledom, tako i ponašanjem.

Naime, od veze sa Matejom Matijevićem, muvanje sa Mensurom Ajdarpšićem, da bi na kraju završila u krevetu FIlipa Cara, Ana je ostavila utisak na zadugare kao laka devojka, iako se ona trudi da dokaže da to nije.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

Pridružite se našoj Facebook grupi Lajk.rs kako bi videli realnu sliku svega što se dešava oko nas! 🙃

Na društvenoj mreži instagram osvanila je fotografija Aninog salona za lepotu. Na slici se vidi da je salon sa spoljnje strane demoliran, i uništen grafitima i natpisima na kojima su Anu nazivali ku*vom, a u opisu slike stoji da je za to zaslužan njen bivši momak.

Pročitajte još...  OPROSTILE JEDNA DRUGOJ UVREDE, PA ZAJEDNO PLAKALE! Na potresan razgovor Viktorije i Marijane niko neće ostati imun!

Foto: Printscreen/instagram

 

Anin salon na Zvezdari … Bivši je baš oduševljen njenim bitisanjem u Zadruzi – piše u opisu slike koja je objavljena na društvenim mrežama

KAKO SI MOGLA PRVO VEČE SA MNOM U KREVET?! Mensur i Milica u žestokom sukobu, on joj prebacio sve greške i nazvao je patološkim lažovom

Obaveštenja ✅
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
0
Volela bih vaše mišljenje, ostavite komentar..x
()
x