Jovana u miniću, a on u patikama: Žena mi je poklonila nešto jako dobro



Poznati pevač Željko Joksimović danas proslavlja 50. rođendan, a veliku žurku u jednom prestoničkom lokalu ogranizovala je njegova supruga, voditeljka Jovana Joksimović.

Jovana Joksimović je otkrila zašto je ona bila zadužena za svaki detalj.

E-stock

 

Ja znam kako sve unutra izgleda, on nije hteo da slavi rođendan, a ja mislim da 50. mora da se obeleži. Ja u rođendanima uživam, hvala svima vama koji ste došli. Uživajte i vi, sad ćemo da vam pošaljemo neko piće – kazala je Jovana pripadnicima sedme sile, kojima se potom obratio i Željko.

Poželeo sam sebi zdravlje. Kako već 50? (smeh) Videću kad prespavam večeras da li će sutra biti nešto drugačije… (smeh) Jovana mi je svašta nešto poželela, a poklonila mi je nešto jako dobro. Nestrpljiv sam da vidim sve unutra – kazao je pevač, dok detalje sa proslave možete videti u nastavku.

Pročitajte još...  Svi zavide Ronaldu: Georgina Rodrigez objavila fotku u kupaćem, ova žena gori kako izgleda

Pročitajte još: Žestoke SVAĐE, spisak Depovih poremećaja i potraga za njegovim ODSEČENIM prstom: Šta se još otkrilo tokom jučerašnjeg SUĐENJA Džonija i Amber?

E-stock

 

 

 

Željko je pred žurku već govorio o rođendanu.

Mislio sam, iako volim rođendane i svetkovine, da ovaj jubilarni ne proslavljam. Međutim, moja Jovana se sa tim apsolutno nije slagala. Tako da su ona i Manja, organizovale proslavu, ja se nisam mešao ni u šta. Siguran sam da će to biti jubilej za pamćenje. Iskren da budem, to što dolazim kao gost-slavljenik mi i te kako prija. Pretpostavljam, na kraju da sam i zaslužio takvu pažnju. Narednih 50 zamišljam tako da sve što dolazi je samo refleksija svega što si uradio pre toga. E, sad da vidimo. Verujem u sve dobro i pozitivno – kazao nam je pevač.

Pročitajte još...  Poslednji pozdrav: Preminuli najstariji sijamski blizanci na svetu, do samog kraja živeli odvojeno bez operacije

NEKA RADI ŠTA HOĆE Dušica Jakovljević bez dlake na jeziku o prostituciji, pa otkrila da li bi ćerku pustila u rijaliti

guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare