Severina objavila golu fotografiju – Alo.rs



Od Severine Vučković smo već navikli na skandalozno ponašanje. Počelo je čuvenim video zapisom, nastavilo se brojnim tužbama, a sada je, kako deluje, Seve umetnost zamenila – aktivizmom.

Ne bi tu bilo ničeg čudnog da se ne radi o, kao što je poznato, bivšoj srpskoj snajki koja je obrnula ćurak i rešila da popljuje po Srbiji koja ju je nekada pratila, gledala i volela.

Sada imamo priliku da vidimo moralnu gromadu Seve, zaštitnicu ljudskih prava, u uobičajenom izdanju:

 

 

Severina je, podsetimo, na jednoj bošnjačkoj televiziji potvrdila ono što je govorila u oktobru prošle godine – da su Srbi genocidan narod, samo sada je otišla i korak dalje, pa je rekla da Srbi ne žele da priznaju zločin zbog para!

Pročitajte još...  "Jabuka ne pada daleko": Voditelj podgrejao glasine o Vilijamovoj prevari, evo šta kaže Sara Rouz Čamli, navodna suparnica Kejt Midlton

„Na primer, ja sam sad ispala najgori ustaša rekavši da je u Srebrenici bio genocid, što je bio genocid, kako god oni to nazivali: veliki zločin, mali zločin ili srednji zločin, ali radi se samo o tome, da ako je bio genocid, onda bi neka država toj državi trebala platiti odštetu. Mislim da samo zbog toga oni (Srbija) ne priznaju da se to tako zove“, rekla je Severina na sarajevskoj televiziji.

guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare