ŽESTOKA SVAĐA SAŠE POPOVIĆA I NADE TOPČAGIĆ Zaratili zbog Marinka Rokvića: To me je povredilo, sad mi se izvinjava!

Marinko Rokvić i Nada Topčagić nisu u dobrim odnosima nakon što ju je pevač pre dve godine u specijalu emisije “Zvezde Granda” optužioda je njenom sinu uzela 500 evra za pesmu.

Zvao sam te da mi otpevaš jednu pesmu, rodio mi se bio sin. Ti si rekla: “Žao mi je, ne mogu, ja sam na Tari”. Moj sin Nikola se našao pametan, pa te je zvao, a ona mu je rekla 500 evra, pa se pojavila kod nas. Ljudi, verovali ili ne. To je strašno. Pojavila se i pokvarila mi čitavo veče – rekao je Marinko Rokvić tada u emisiji kod Saše Popovića.

Printscreen/EON

 

Nada je to sve odmah demantovala.

Takve stvari, kao što je on rekao, da sam uzela 500 evra za jednu pesmu, može samo maloumnik da izjavi. Ja sam kolegama pevala uvek, nikad ni dinar nisam uzela, pitajte sve. Mi smo radili zajedno 30 godina, uvek sam bila glavna u ekipi za rad, neće umreti dok mu ja oproštaj ne dam, a neću mu ga dati. To je drama bila, savijala sam se, kukala i klela, i ja njega i on mene. On je nakon toga pobegao u mrak – pričala je Topčagićeva tada za medije.

Pročitajte još...  POLA MILIONA EVRA ZA SPOT SA NBA ZVEZDOM Didi J iskeširala neverovatnu cifru, a evo gde je snimila spot!

Međutim, ona je nakon dve godine promenila ploču.

Foto: Ognjen Radošević

 

Bilo je šta je bilo, nisam zlopamtilo. Veoma se brzo naljutim i planem, a posle mi bude žao i često zaplačem zbog svojih postupaka. Bila sam nedavno i u “Grandu” i sa Sašom sam dogovorila snimanje spota, uputio me je kome treba da se javim – ističe Nada koju je tada u tom trenutku Saša Popović spojio zajedno u emisiji kada je sukob između nje i Marinka eskalirao pred kamerama.

Saša mi je rekao da nije imao lošu nameru, kada je spojio mene i Marinka u emisiji, a ja sam istakla da me je to gostovanje veoma povredilo. Izvinila sam se i ja njemu i oprostila sve. Mi dugo sarađujemo i Popović je najbolji u svom poslu, uvek mi je izlazio u susret – poručila je pevačica za “Svet”.

VERILE SE MARIJA ŠERIFOVIĆ I DŽEJLA RAMOVIĆ?! Pevačice pokazale prstenje na ruci, a evo šta ih je odalo!

BONUS VIDEO:

Obaveštenja ✅
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
0
Volela bih vaše mišljenje, ostavite komentar..x