PRE RELJE BILA SA OVOM NBA ZVEZDOM Nikolija Jovanović košarkaša upoznala u Grčkoj, a evo zašto su raskinuli!

Pevačica Nikolija Jovanović danas uživa u srećnoj vanbračnoj zajednici sa kolegom Reljom Popovićem sa kojima ima dve ćerke, stariju Reu i mlađu kojoj poznati par ne želi da otkrije ime.

Kako je Nikolija i pre Relje imala život, poznato je da se pevačica u mladosti zabavljala sa košarkašem Atanasisom Adetokumbatom. Nikolija je sa NBA zvezdom uplovila emotivnu vezu dok je studirala u Grčkoj, a njihova romansa trajala je dve godine.

 

 

Nikolijina mama Vesna Zmijanac podržavala je njihovu vezu, a Nikolija je stalno odlazila u Ameriku kod dragog.

Pevačica i sportista raskinuli su 2014. godine, kako se pisalo, zbog toga što je košarkaš hteo da ona počne da živi sa njim u Njujorku, a pevačica je želela da zbog pevačke karijere ostane u Srbiji. Na raskid je uticalo i to, kako se još navodilo, njihove sve češće svađe.

Pročitajte još...  Ana Korać podelila srećne vesti, a svi se pitaju samo jedno: Ko je otac?

Nikolija je nedugo nakon raskida sa košarkašem snimila duetsku pesmu i spot sa grupom “Elitni odredi”, koju su činili Relja Popović i Vlada Matović.

 

 

Kako su mediji navodili, već na snimanju spota za pesmu “Alkohola litar” sevnule su varnice između Nikolije i Relje, pa su brzo započeli tajnu romansu, koja je otkrivena početkom naredne godine.

PITALI JE DA LI PEVA POLICAJCIMA KAD JE ZAUSTAVE Nataša Bekvalac dala odgovor koji će se prepričavati!

BONUS VIDEO:

Obaveštenja ✅
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Share via
0
Volela bih vaše mišljenje, ostavite komentar..x