ĐORĐE DAVID POKAZAO DEVOJKU KOJA MU JE RODILA DETE! Muzičar stalno naglašava da mu ona nije žena, a evo zbog čega!



Rok muzičara i glumca Đorđa Davida svakog vikenda u prilici smo da gledamo kao člana stručnog žirija u muzičkom takmičenju “Zvezde Granda”. Poznat je po britkom jeziku i specifičnom imidžu, a mnogi ne znaju da je izuzeto vezan za porodicu, koju retko pokazuje u javnosti.

Đorđe David već dugi niz godina uživa u vezi sa Anom Mirčetić, koja mu je 2014. godine podarila ćerku Stašu.

Interesatan detalj vezan za ovaj par je taj da zapravo nisu u braku, iako mnogi misle drugačije, a osim toga, uprkos dugogodišnjoj vezi, žive odvojeno.

Đorđe David je jednom prilikom objasnio zašto je to tako.

Simpatično mi je što svi misle da imam suprugu, a Ana je zapravo moja devojka. Da sam hteo da imam ženu, da mi pere i kuva, ja bih uzeo kućnu pomoćnicu, ovako mi uživamo u zajedničkim trenucima. Imati devojku u ovim godinama je privilegija i san svakog muškarca, ona moj posao jako kapira i to je jedna jako inteligentna osoba, strahovito sigurna u sebe, jer samo tako može da uđe u jednu priču sa ludakom kao što sam ja. Prema tome, ona je moja prva sedmica na lotou, a za drugo redovno igram lutriju, pa će mi se valjda i ona desiti – ispričao je Đorđe jednom prilikom, a za domaće medije ranije je otkrio zbog čega ne živi sa svojom izabranicom

Pročitajte još...  Želi da poseti Hram Svetog Save: Kim Kardašijan polovinom juna dolazi u Srbiju!

– Ne živim sa porodicom, ja sam u jednom stanu, a Ana je sa detetom u drugom. Sa nama je sve u redu, Anu volim najviše na svetu, ali zbog određenih životnih okolnosti, trenutno smo razdvojeni, dok ne rešim stambeno pitanje – izjavio je David tom prilikom.

Inače, Ana je Đorđeva velika podrška u poslu, a bila je uz njega i u teškim danima kada je bio zaražen koronavirusom.

PREMINUO UČESNIK „VELIKOG BRATA“ Bio je TV lice, rijaliti zvezda i svi su ga voleli!

guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare