SAMO SPAVAM I DROGIRAM SE Milica Pavlović o seriji ,,Pevačica” i izazovima sa kojim se susrela tokom snimanja

Sponsored Links

Pevačica Milica Pavlović kaže da ovih dana ima mnogo obaveza, te da se zbog toga ne oseća najbolje.

Foto: privatna arhiva

 

Sponsored Links

Do jutros sam skidala temperaturu, prehlađena sam već nedelju dana, što je normalno zbog promene vremena. Isto tako trudim se da se na mom licu ne vidi ni umor, ni ispcprljenost, jer ako sam došla ovde, onda sam došla da sijam – izjavila je pevačica za na snimanju emisije “Nikad nije kasno”, gde se pojavila kao član žirija.

Kako je njena gluma u seriji “Pevačica” pobrala brojne simpatije, pevačica se osvrnula na komentare njenih najbližih i istakla da se tu neće zaustaviti, kao i da bi u budućnosti volela da snimi film, uprkos brojnim obavezama.

Pročitajte još...  MC Stojana poslao je neočekivanu poruku svim zauzetim ženama koje mu se javljaju

Promo

 

– Šalim se stalno sa svojim prijateljima da u prvim epizodama serije samo spavam i gutam tablete. Gde ćete gore, em prva uloga, em glavna, a ja samo spavam i samo se drogiram (smeh). Ne bih volela da moj primarni poziv (pevanje) trpi. U ovom momentu bavim se modelingom, zaštitno sam lice raznih brendova, nekad osetim da mi je previše. Borim se svakog jutra sa svojim rokovnikom i mejlovima, ali za sada ostajem verna ekipi serije “Pevačice”, ali ako bude neka dobra uloga za film… Ali znate šta je problem, dobila sam u seriji glavnu ulogu, prvo pa muško, tako da ne znam, ne bih ispod toga išla. Ne znam kog partnera bi mogli da mi ponude, da bih rekla- može! – istakla je pevačica.

Pročitajte još...  Sanja Stojanović pobedila opaku bolest, uopšte nije bilo naivno

Sponsored Links

ŠIJAN BEZ MAJICE Bojana snimila Mirka dok je đuskao u šortsu, a evo sta mu je javno poručila

BONUS VIDEO:

Sponsored Links

Obaveštenja ✅
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
0
Volela bih vaše mišljenje, ostavite komentar..x