Ovo niko nije znao, zanemećete kada čujete, prijatelji razvezali jezik i izneli šok detalje!

Proslavljeni glumac Andrija Milošević otkrio je detalje svog probijanja do vrha. Kao talentovani srednjoškolac Andrija je otišao od kuće veoma rano i već sa 16 godina upisao Akademiju na Cetinju. Već u studentskim danima Andrija je počeo da gradi svoje ime, priznaje i da je u jednom periodu toliko igrao i u Beogradu i u Podgorici da je bukvalno živeo u vozu.

– U srednjoj muzičkoj sam video da ima dečje pozorište u koje sam ja hteo da uđem. Nije u tom trenutku bilo predstava u Nikšiću, bilo je samo par glumaca i nije bilo scene. Nisam gledao nijednu predstavu i odjednom sam se našao u glumi. Ne znam kako – kaže Milošević gostujući u emisiji Milana Kalinića.

Foto: ATA Images

 

Iako mu i danas govore da je uvek bio kao i sad, kaže da se ničeg ne seća.

– Dolazi Boro Stjepanović i priča se o tome da će se otvoriti Akademija na Cetinju. On je osnovao Sarajevsku akademiju, i u tom trenutku za mene ništa više nije postojalo sem da upišem to. Nisam znao ni šta je gluma. Živeo sam tada kod babe i strica, saznao sam šta treba, za noć sam naučio tri teksta. Išao sam do kraja i tu nije bilo priče. Mislio sam samo ako ne budem primljen neću se više nikada pojaviti na prijemnom – kaže Andrija.

Andrija je svojevremeno bio smatran za najtalentovanijeg mladog glumca, koji se pre svega ostvario u izuzetno zahtevnim pozorišnim ulogama.

572143 andrijaaa iff

Tanjug Dragan Kujundzic

 

I pored ogromne popularnosti, Andrija nikada nije bio prepotentan, niti je bilo koga gledao sa visine.

– Nikada nisam osetio ogorčenje i pizmu ljudsku. Neke stvari su me pogodine, ali sam išao ka tome da ja radim šta ja hoću i da me ništa ne može zaustaviti – kaže Andrija.

Beograd je bio san mnogih mladih glumaca, a život i građenje karijere u njemu nije bilo ni malo lako za Andriju Miloševića. U više navrata je isticao da verovatno nikada ne bi preživeo bez dobrih ljudi i prijatelja.

– Jezda mi je pravio doručak, jer sam bio gladan. Goran Jeftić mi je nalazio poslove. Nisam skapavao, ali nisam živeo u nekom blagostanju. Tada nisam razmišljao, kada mi je materijalno bilo najteže, nisam razmišljao o parama – kaže Milošević.

550200 andrija milosevic 251911 photo e stock caslav vukojicic iff

E-stock

 

Slavu je stekao ulogom u “Mješovitom braku”, a kako ističe, tokom snimanja, paralelno je sve vreme igrao i u pozorištu.

– Dok ja radim na televiziji, paralelno sam radio turneje, igrao predstave, igrao sam skoro trideset predstava mesečno. Putovao sam za Crnu Goru vozom. Ovde odigram predstavu, odem na voz u 22h, stignem ujutru u Podgoricu. Tamo odigram predstavu, na voz, stignem ovde … Živeo sam u vozu godinu dana – priseća se proslavljeni glumac.

Producentski posao proizišao je iz muke, kako kaže Milošević.

– Plata mi je bila 210 evra, a stan sam plaćao 200. Ne pitaj me kako sam živeo od 10 evra. Tako sam ja krenuo u to. Kada sam odradio “Survivor”, vratio sam se u Beograd i šetao sam po Novom Beogradu, seo u jedan kafić i gledao kako gostuju Nikola Rokvić, Gru i još neko. Oni su se nešto raspravljali, meni tu padne na pamet da napravimo predstavu o rokeru, narodnjaku i reperu… – priseća se Milošević o predstavi “Pevaj brate”.

517993 198866316 916221522568159 2518191567653713181 n f

Foto: Printscreen/instagram

 

Njegov prijatelj iz klupe Marsenić kaže da je Andrija živeo jedan težak život i da je samo on zna kroz šta je prolazio.

– On vidi u jednoj emsiji da je žena ostala bez supruga, da deca idu po 15km peške do škole, on je nazvao telefonom i odmah im upaltio pare da imaju da kupe. Svake godine nosi poklone za decu sa posebnim potrebama. Organizovali ste predstave da pomognete ljudima iz Obrenovca, kada su bile poplave – kaže Marsenić.

Kao maloletan je zarađivao da bi podržavao i pomagao svoju porodicu, to je zanimljivo.

– Andrija je preživljavao i momente samoće, velike odgovornosti kada je ostao bez roditelja. Pobedio je predrasude koje su postojale – kaže njegova drugarica iz klupe, Gordana Tomić za “K1” TV.Izvor: Alo.rs

Pročitajte još...  NE BRANIM SE OD MARIJINOG PIPKANJA Ceca Ražnatović otkrila tajne sa snimanja Zvezda Granda i progovorila o sukobima sa kolegama
Obaveštenja
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Molimo online portale, ako kopirate orginalni članak sa našeg portala, NAVEDITE (Backlink) NAS KAO IZVOR. Hvala!
0
Volela bih vaše mišljenje, ostavite komentar..x