Zdrava umetnica doprinela većoj prodaji obuće



Ana Đurić Konstrakta osvojila je peto mesto na Evroviziji, a o njenom nesvakidađnjem nastupu i dalje se priča.

Međutim, ono što su mnogi primetili je da je umetnica uspela da ponovo u trrend vrati legendarne Borosane, cipele koje su bile simbol radnica Jugoslavije.

Borosane se mogu kupiti u retro prodavnicama u Hrvatskoj, Sloveniji, Austriji i Njemačkoj, ali ne i u Srbiji, pa je Konstrakta morala da „mobilizuje“ svoj tim da joj pomogne u kupovini istih.

Printscreen

 

Kako je predstavnik za medije iz kompanije „Borovo“ Ivan Stažić rekao, oni su bili upoznati s tim da će predstavnica Srbije nositi biele Borosane na Evroviziji.

Pročitajte još...  Za ovim glumcem žene i danas uzdišu, a on voli samo nju: Da li znate čija žena je ova lepotica?

 Mi smo srećni što je predstavnica na Evroviziji nosila obuću iz Borova na takvoj pozornici koja je putem malih ekrana praćena s milionima gledalaca te izazvala toliku medijsku zainteresovanost za naš proizvod. Ovim putem želimo da čestitamo Konstrakti na visokom plasmanu na Evrvoziji – rekao je Stažić.

Legendarne cipele su na tržište prvi put lansirane 1968. godine i proizvode se sve od tada. Kako je Stažić ispričao, u prvim godinama proizvodnje dnevno se proizvodilo 1.600 pari Borosana, više od 200.000 pari tokom prvih godina. Sredinom 70-ih i početkom 80-ih su ih nosile sve radnice širom bivše Jugoslavije.,

Pročitajte još...  Kavali je dobio dete u 82. godini: Žena mu je bivša "zečica" i bila je mlađa od njega 45 godina

Foto: Printscreen/RTS

 

Nakon uspešnog redizajna Startasica, 2008. godine odlučilo se i da Borosane dobiju nov izgled. Tako je legendarna cipela, do tada poznata samo kao radna obuća, postala poželjan ali i izrazito udoban modni dodatak. Borosana danas više nije najprodavaniji proizvod Borova, ali njena prodaja je, kako kaže Stažić, i dalje zadovoljavajuća.

– Potražnja za njima je porasla od izlaska vesti kako će biti na Evrvoiziji. Ovo je dokaz kako Borosana više nije samo radna obuća već i modni dodatak posebno otkada je dobila novi dizajn platna u šarenim i veselim uzorcima – rekao je Stažić, piše RTL.

MANIJAK ME UCENJUJE ZA SE*S Dušica Grabović za Alo! o bivšem dečku fudbaleru koji je pretio da će objaviti njene gole fotke

Pročitajte još...  To može samo ona: Dženifer Lopez u nespojivoj kombinaciji prošetala do teretane, a u ovaj detalj su svi gledali

BONUS VIDEO:

 

guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare