Ovo su bile poslednje reči Igora Starovića, prijateljica sve otkrila



Igor Starović, pevač popularne grupe „Divlji kesten“ preminuo je u 56. godini nakon kraće borbe sa bolešću. Vesti o njegovoj smrti potresla je čitavu muzičku scenu, a sada se za domaće medije oglasila njegova bliska prijateljica, koja je rekla da je Igor žalio za tim što se nije ostvario kao otac.

– Poslednjih dana u bolnici mu je bilo znatno bolje, mislili smo da se izvukao, ta vest da je preminuo sve nas je dotukla. Javljao se svima iz tog bolničnog kreveta, pre nekoliko dana smo se dopisivali i slao mi je zajedničke fotografije iz prošlosti, pričali smo kako vreme brzo leti, kako život prođe začas. Komentarisao je moju ćerkicu i rekao mi da sam srećnica što sam se ostvarila kao majka, da mu je neostvarena želja ostala da ima dete i čuje kako mu ono kaže: „Tata“. Pričao mi je potišteno: „Kakav je ovaj život, brzo prođoše dani, a najveća želja mi se nije ostvarila.“ – govorila je pevačeva prijateljica.

Pročitajte još...  Pojeo je blam: ,,Tračara" je ismejala nestanak princeze Kejt Midlton, a onda uputila javno izvinjenje

Printscreen

 

Igor je iza sebe ostavio tri brata, sve su sjajni momci. Svi vole arheologiju, to im je velika ljubav. Otac mu je preminuo davnih dana, a majka mu je umrla 2016. godine i to 1. novembra, baš na njegov rođendan. To je teško podneo, uvek je bio vezan za porodicu. Poslednjih godina se dosta povukao iz javnog sveta, ali imao je velike planove, naročito vezane za muziku.

Jelena Ristić Štefanec, Igorova prijateljica i koleginica je takođe potvrdila da je Starović u poslednje vreme bio tužan i nesrećan, kao da je mogao da pretpostavi da mu se bliži kraj.

Pročitajte još...  Princeza od Velsa prima hemoterapiju: Ono što znamo o dijagnozi raka Kejt Midlton

– Ovo su užasne vesti. Maločas kad mi je zazvonio telefon sam se presekla, imala sam neki osećaj da su crne vesti. Nešto u meni je govorilo da nije dobro. Igora sam nedavno videla, nije baš bio srećan u poslednje vreme, kao da je predosetio da će se ovo desiti. Delovao je potišteno iako ništa nije davalo naznake da mu se bliži kraj. On je uvek bio u fazonu da je naša generacija zaboravljena. Patio je što je zapostavljen zbog ove današnje muzike, ovih šou-programa. Upitao me je tada kad sam ga srela: „Kada ćemo ponovo da zablistamo?“ Takođe, tištilo ga je to što se nije ostvario kao otac. Obožavao je decu, želeo je da ima dete, ali, eto, takva mu je sudbina bila – rekla je on, i dodala:

Pročitajte još...  ,,Blago haotično": Manekenka Krisi Tajgen podelila kako izgleda život sa četvoro dece, jedna slika će vas posebno iznenaditi

– Igor je uvek bio malo povučen, miran i tih, nije se uplitao u skandale i zakulisne radnje. Njega je zanimala samo muzika. Bio je kul lik. Duhovit kada je u elementu i kada su bile takve prigode. Ostalo je iza njega mnogo lepih pesama. Nadam se da će mlade generacije tek sada da shvate ko je bio Igor Starović i koliki umetnik je on zapravo bio.

MANIJAK ME UCENJUJE ZA SE*S Dušica Grabović za Alo! o bivšem dečku fudbaleru koji je pretio da će objaviti njene gole fotke

BONUS VIDEO:

 

guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare