Porodica Dragojević na okupu posle dugo godina, suze samo liju!Dejan je odmah zagrlio svoju majku i nije mogao da je pusti, a potom su svi seli u dnevnu sobu. Dejanu je na samom početku zasmetalo to što nisu doveli psa Tedija, a Dalila je spavala u sobi.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

 

– Ne mogu, nemojte ništa da komentarišete napolju, teško mi je- govorio je Dejan kroz suze, a majka ga je sve vreme grlila.

Svi brinu za tvoje ponašanje- rekla je Bilja, pa se David nadovezao:

– Čekamo te, svi smo tu, lep si kao anđeo, ja te razumem da ti je teško. Ti misliš da nema ništa, a ne znaš šta sve ima, grešiš. Otrgni se, biće ti bolje, pozdravili su te svi, čekaju te da se družite.

Pročitajte još...  Pevač prokockao dva stana - Lajk.rs

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

 

– Ja ne mogu…– ponavljao je Dejan.

– Ja te volim, šta god kažeš, idemo na kraj sveta… Nemoj da dozvoliš da ti priđe, nije ona jedina žena na svetu- govorio je David svom bratu.

– Joj, eksplodiraće mi glava- govorio je Dejan.

– Ne dozvoli da te neko iskoristi i napolju ti se us**e u život- kaže David.

– Davide, teško je, ja sam normalan i pametan, sve što se desilo, ona je bila fenomenalna meni, kada vratim prošlost, poremeti me to. Ne želim da ako se njen tata lepo javi i pozdravi, da vi budete loši. Pomirili se, ne pomirili, nemojte ništa komentarisati. Ne mogu da dozvolim da neko nešto o njoj loše kaže-rekao je porodici je Dejan.

Pročitajte još...  Zola mazi Stefani Grujić - Lajk.rs

– Kako si bio jak jedno vreme-  pričao je otac sinu Dejanu.

guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare