OTKRIVEN MAJIN HONORAR Lupala glavom u vrata, grebala i vrištala za nečije četiri plate!

Naime, Maja nedeljno u džep stavi okruglo 2.000 evra što je otkrila sama, što znači da za mesec dana može da zaradi oko 8.000 evra.

Foto: Youtube/Printscreen

 

 

Zadrugarka se tokom svađe sa Filipom Carem izlanula i otkrila kolika su joj primanja u rijalitiju i time strogo prekršila ugovor koji je potpisala sa produkcijom.

Sve stvari si mi unušitio, sve je pustilo boju. Moje stvari ne koštaju 300 evra – govorila je Maja, dok se Car nadovezivao.

Printscreen

 

 

– Ovo mi se inficiralo na oku, što si me grebala – kazao je Filip.

Pročitajte još...  Kad Ana Ćurčić ulazi u Elitu

– Baš me briga i ovako ću bez dinara da izađem, neka me kazne nedeljnim honorarom od 2.000 evra – poručila je Maja i samim tim otkrila koliko zarađuje u rijalitiju “Zadruga”.

Podsetimo, Majin otac, Radomir Marinković Taki, otkrio je za “Blic” da je za ćerkinu garderobu izdvojio preko 20.000 evra pred ulazak u petu sezonu “Zadruge”.

Maja je ušla sa preko 12 džakova u rijaliti. Pomogao sam joj da kupi garderobu u vrednosti od 27.000 evra, ako u tu cifru računamo i kuče pomeranca koje je koštalo oko 5.000 evra. Nije mi žao da uložim u svoju ćerku, samo da lepo izgleda i da se lepo slika pred kamerama – poručio je Taki nedavno.

Pročitajte još...  Miljanu Kulić vode u ludnicu

Obaveštenja
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Molimo online portale, ako kopirate orginalni članak sa našeg portala, NAVEDITE (Backlink) NAS KAO IZVOR. Hvala!