Zerina Hećo i Dado Glišić pomirenje: Nakon tuče, tužbi i uvreda obnovili romansu!Zerina Hećo i njen bivši dečko Dado Glišić obnovili su ljubavnu vezu. Kako pomenuti list saznaje, njih dvoje su prešli preko svih uvreda i optužbi koje su prošle godine izneli na račun jedno drugog i već nekoliko meseci ponovo uživaju u vezi.

Njih dvoje su nedavno viđeni kada su se uputili ka jednom kozmetičkom salonu u Beogradu, gde je Dado dovezao svoju novu-staru devojku. On ju je sve vreme čekao u kolima na parkingu ispred salona, a kada je ona završila sa ulepšavanjem, ušla je u automobil, kojim su se uputili u nepoznatom pravcu. Iako je delovalo da je ova turbulentna veza konačno završena, izgleda da su bivši partneri, koji su završili i na sudu, dali drugu šansu svojoj ljubavi, ali o tome još ne žele da govore javno, pa ovu informaciju kriju i od najbližih.

Pročitajte još...  Ivan Marinković izneo prljav veš iz braka sa Jelenom

Printscreen

 

Iako su se u medijima pojavile informacije da Zerina već neko vreme uspešno krije svoju ljubavnu romansu daleko od očiju javnosti, ona u poslednje vreme ne krije koliko je zaljubljena, ali svog izabranika i dalje ne želi da pokaže javno. Tako se na Instagramu pohvalila fotografijom, na kome se sa nepoznatim muškarcem drži za ruke dok uživaju u muzici i poznatoj grčkoj pesmi,pa su neki pomislili da je reč o misterioznom Grku.

Ipak, istina je mnogo drugačija, a to je da ona trenutno uživa u obnovljenoj romansi sa muzičarem.

Podsetimo, Zerina Hećo je prošle godine optužila Glišića da ju je godinu i po dana fizički zlostavljao, kao i da je zbog navodnog nasilja imala spontani pobačaj i da je izgubila bebu, kao i da ju je bivši dečko često snimao dok ju je tukao, ali i da ju je danima ostavljao zaključanu u stanu. S druge strane, pevač je negirao sve njene navode i istakao da bosanska starleta nikada nije nosila njegovo dete.

Pročitajte još...  Pobednik Elite 7 je Anita Stanojlović

Printscreen

 

Znam za Zerinin pobačaj, ali to se desilo mnogo nakon našeg raskida i nema nikakve veze sa mnom. Dete nije moje i to je lako uvideti prema tome kad smo raskinuli, a kad se desio pobačaj. Što se tiče medicinskih detalja i dokumentacije povodom tog događaja, s tim nikada nisam bio upoznat jer se sve dogodilo kada već dugo nismo bili u vezi – rekao je tada Dado za medije.

Osim ovog skandala, Zerina je objavila i Dadove mejlove u kojima je on nagovara da se javno izvini zbog stvari koje rekla o njihovoj vezi, pa i između ostalog da ju je fizički i psihički maltretirao. Pevač joj je tada pripretio i da će je prijaviti policiji zbog stvari koje je izrekla, što je i uradio, pa je tako na svom Instagramu objavio fotografiju dokumenta koji pokazuje da je podneo tužbu protiv nekadašnje zadrugarke, s kojom je sada obnovio ljubavnu vezu.

Pročitajte još...  Anita prijavila Matoru u policiji

guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare