Ermina Pašović potvrdila: Sandra Rešić i Matora su imale aferu letos, evo šta je sve otkrila

U poslednje “Pretresu nedelje”, koji vodi voditelj Milan MiloševićJovana Tomić Matora je otkrila da je bila prisna sa Sandrom Rešić letos, da su se više puta ljubile i da joj se Tomićeva udvarala. Sandra se pravdala, izjavila da se ljubila sa Matorom na blic samo i to kad je bila, kako je rekla, “mrtva pijana”. Nije se sećala poljupca iz lifta, o kom je Matora pričala, kao ni francuskog poljupca na splavu.

Foto: Youtube/Printscreen

 

Za gorepomenuti portal se oglasila Ermina Pašović, koja je potvrdila Matorinu priču, a i još mnogo toga.

Da, sve je istina što je Matora rekla. Matora je finansirala izlaske, poklone… U emisije što je dobila, bilo je od Matore i Sandra je to znala. I mnogo više. Davala se lažna nada. Bilo je ljubljenja, flertovanja i redovnog viđanja. I ljubomorisanja Matoroj sa Sandrine strane, a u to je upućeno više ljudi. A odvratno mi je to Sandrino negiranje i ne samo to, nego i vađenje na alkohol. A u “Zadruzi 4” nije htela da pomiriše alkohol, kao zbog porodične situacije i događaja. A sad se vadi da je bila mrtva pijana. Kontradiktorna je. Šta je istina? Da ne pije radi tih okolnosti? Kad je lagala, tada ili sada? – izjavila je Ermina.

Pročitajte još...  Milena Kačavenda sve bliža sa Sanjinom Horvatom

DALILA SA DEJANOM KUPILA POKLON BIVŠOJ SIMPATIJI?! Dragojevićka Kariću spremila poklon, dok je njen dečko sve to nemo gledao!

BONUS VIDEO:

Obaveštenja
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Molimo online portale, ako kopirate orginalni članak sa našeg portala, NAVEDITE (Backlink) NAS KAO IZVOR. Hvala!