Iva Grgurić otkrila ko finanasira njene skupocene torbiceBivša rijaliti učesnica Iva Grgurić doživela je peh, kada je od jedne šanerke u Beogradu kupila skupocenu, brendiranu Chanel torbu, da bi kasnije saznala da je u pitanju „fejk“ i da nije original. 

Naime, izrevoltirana i besna, Iva je odlučila da snimi lajv na Instagramu koji će moći svi da vide, kako bi skrenula pažnju ljudima da ne nasednu na istu stvar kao i ona. 

Tom prilikom Grgurićeva je kao što je i sama navela sve govorila iskreno i tom prilikom možda izgovorila nešto što će se pogrešno protumačiti, kao što je javnost i uradila.

Foto: Printscreen/instagram

 

Po njenim rečima gradska šanerka je Ivu koristila kao „mamac“ i upoznala sa jednim drugom, pa onda njemu govorila kako treba da Ivi kupi neku torbicu.

Pročitajte još...  Aneli detetu daje ime po Asminu Duržiću

– Iskorišćavala je mene kako bi ona zarađivala, a meni da uvaljuje fejk torbicu – rekla je ona besno i sa nevericom.

Komentari na društvenim mrežama su oprečni, dok jedni hvale starletu, drugi pak, ističu kako je taj drug zapravo sponzor koga je bivša zadrugarka sve vreme krila od javnosti, a vreme će pokazati da li su oni bili u pravu ili je to ipak samo drug koji joj je kupovao skupocene stvari.

Podsetimo, dosta se spekulisalo o tome odakle rijaliti učesnici toliko novca za luksuzni život koji vodi, skupocena putovanja, krpice i torbice, a da li je ona sada zapravo otkrila o čemu je reč i ko stoji iza svega toga, ostaje nam da vidimo. 

Pročitajte još...  Janjuš pljunuo Uroša u lice

guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare