Stefan Karić otkrio šta se dešavalo na Izazoviziji

U nastavku emisije “Izbor potrčka”, voditelj Milan Milošević dao je reč Stefanu Kariću, kako bi ga pitao šta mu je zapalo za oko na “Izazoviziji”.

– Moram da primetim, da si uživao kada si jeo sa Majom, baš ste uživali pošteno – prokomentarisao je Milan.

U nastavku emisije “Izbor potrčka”, voditelj Milan Milošević dao je reč Stefanu Kariću, kako bi ga pitao šta mu je zapalo za oko na “Izazoviziji”.

Printscreen

 

– Želim da prokomentarišem ono između Baneta i Bore. Ja sam u toj situaciji bio na Mićinoj strani, jer je Bane iskuniji tu. Bora istrči i kaže sve što misli. Ja sam svedok bio od treće sezone da se oni ne podnose. Jednostavno, energija između njih je nikakva. Ali je Bane bio iskusniji, ćuti i neće da pokaže da ga Bora ne voli. Mislim da ni on ne misli dobro o Bori. Zbunio sam se… Bora tu ispada jako loš prema Banetu, pričao je da ga je sramota da ga povezuju sa Banetom, da može da upadne u razne probleme zbog Baneta, da je blam. Shodno tome, Bane ne može da ima dobro mišljenje – istakao je Mateja.

Pročitajte još...  Aneli Ahmić sevnule grudi - Alo.rs

Bora je u jednom trenutku rekao: “Kako je taličan Bane, kako su ga us*ale teme” – dodao je Karić.

Printscreen

 

– Bora kada bi ušao, rekao mi izvini i iskreno pruži ruku, ja bih mu oprostio. Ja sam stvarno mislio da se pokajao na početku Izazovizije, da bi kasnije pokazao da to ne misli. Posle ovoga, tek imam razloga da to mislim – rekao je Čolak.

Ali  činjenica je, da koliko god se ne voleli, funkcionisali su kao tandem – istakao je Matijević.

Obaveštenja
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Molimo online portale, ako kopirate orginalni članak sa našeg portala, NAVEDITE (Backlink) NAS KAO IZVOR. Hvala!