Dejan i Dalila žestoko ponizili Filipa Cara: Skandal godine u Zadruzi!Dejan i Dalila Dragojević su došli na jednu cigaretu, dok je Filip Car pred Zolom i Tarom otvarao dušu o odnosu sa Majom Marinković.

Njih dvoje sve vreme su se smejali Filipu zbog onog što je pričao.

– Toliko sam toga doživeo u životu, trauma i s*anja. Mene ovo muči, ne osećam se dobro. Kune se pa sutra sve isto – govorio je Car dok su Dalila i Dejan stajali na vratima pušionice.

Printscreen

 

– Jao brate – nasmejao se Dejan iz sveg glasa.

Kada su Dragojevići otišli Car je nastavio.

– Ponašam se sa njom najbolje što mogu, najbolji sam u odnosu na sve devojke. Niti se sprdam sa nekim niti nešto radim. Meni neko drugi ovo da radi, je*o bi mu mamu. Da je meni ovo Dalila uradila, bilo bi vređanje na maks, kod Irme u krvet bi legao u krevet, ako ne bi imao da budem sa kim, nego mi je sada žao. Meni mama ovo da radi, spakovao bih kofere i rekao: ‘Hajde zdravo'. Bili smo prijatelji 10 meseci, pa ne mogu da batalim tek tako – rekao je Car.

Pročitajte još...  ŠOK POTEZ JANJUŠA O KOM BRUJI REGION! Poslao Asminu poruku usred emisije, kamere zabeležile taj momenat, skandal!

Printscreen

 

 Ne razumem taj odnos. Jednom sam dobila šamar i nikada nisam to prevazišla – rekla je Tara.

– Znate li vi šta sam ja njoj radio napolju, posvećivao joj vreme, vodio je kod mojih, lečio ta njena ludila – nastavio je Car.

Javnost se pita da li je Dejan Dragojević realan sa ovakvim ponašanjem prema ženi koja ga je javno prevarila u rijalitiju, imala seks na njegove oči i ponižavala ga nikad gore.

guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare