Evo ko je zauvek napustio Belu kuću

Nakon što je obavio intervjue sa nekoliko zadrugara, voditelj Darko Tanasijević je otišao do sobe za izolaciju i pozvao nominovane takmičare Dejana Dragojevića, Nevenu Miličević i Martinu Petrović da mu se priključe, kako je došlo vreme za izbacivanje.

Svi zajednu su otišli u lavirint salu pored Bele kuće, gde će se odigrati večerašnja igra. Darko je zadrugarima pojasnio pravila – ispred takmičara nalazili su se papiri sa simbolima šaka i stopala. Oni su morali prvi da dođu do cilja tako što će ispoštovati šemu po kojoj treba da idu.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

Nevena je odmah stekla početnu prednost i prva stigla do cilja. Martina je kaskala za njom, dok Dejan nije ni hteo da igra igru kako treba. Glasovi će biti duplirani Neveni, s obzirom na to da je prva stigla do cilja.

Pročitajte još...  Milena zgrožena ponašanjem zadrugarki - Alo.rs

Nakon dupliranja glasova, Darko je saopštio zadrugarima rezultate. Jedna osoba imala je 18% glasova, druga 19% glasova, dok je treća imala 63%. Najviše glasova osvojio je Dejan, a Dalila ga je odmah zagrlila. Darko je potom saopštio da je najmanje glasova osvojila Martina i da će ona zauvek napustiti imanje.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

Zadrugari su se pozdravili sa Martinom i ona se zaputila ka studiju, gde će voditeljka Dušica Jakovljević obaviti intervju sa njom.

PRIZNALA EMOCIJE! Ana Jovanović otkrila da joj se Mensur sviđa, Milica će poludeti!

BONUS VIDEO:

Obaveštenja
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Molimo online portale, ako kopirate orginalni članak sa našeg portala, NAVEDITE (Backlink) NAS KAO IZVOR. Hvala!