Goca oplela po Dragojevićima, a tek šta je rekla o Maji i Filipu

Pevačica Goca Božinovska otkrila je da ne podržava odnos Dalile i Dejana Dragojevića. Pevačica je pre redovno pratila dešavanja u rijalitiju, a sada joj je prioritet unuk.

Ja sam jedno vreme poludela i pratila redovno rijaliti, a sad mi je postalo odvratno sve! Ja ne mogu da verujem da neko u sebi nema trunku muškosti kao Dejan. Znam mu majku, žena je lavica, borila se za njega, brata i sestru, žena na mestu, a on onako da poklekne i da dozvoli da ga neko onako gazi. Pa, svi smo voleli pa se rastali zbog prevare. Ja kad sam bila prevarena, istog momenta sam raskidala i ćao, kraj, nema nazad. Ako si me jednom prevario, nema razloga da to ne uradiš opet. -izričita je bila pevačica i dodala da bi Dejan trebao da potraži pomoć od stručnog lica.

Pročitajte još...  Aleks htela da se reši bebe, Filip je ubedio da rodi

Printscreen

 

Njemu žena govori da voli drugog, on joj se vraća. Ja sam sad počela Dalilu da volim kad je uspela da ga prevari i da mu se vrati. On je derle koje je upoznalo devojku, zavolelo, imalo se para, bilo je lepo. Ne može da bude muškarac neko ko pljune po majci i ne priča sa njom pet godina. Dečko nema dostojanstva. Sve one simpatije koje je imao kod naroda mislim da ih je izgubio. Deca traže da upoznaju majku koja ih je ostavila, a ti za tvoju nećeš ni da čuješ, za mene to nije sin, čovek, brat, on je precrtan. Ja ne znam šta je mogla toliko loše majka da mu uradi da on pet godina ne pita da li je dobro, da li joj nešto treba, alo, da ne poželiš da je čuješ, ženu koja te je rodila i odgajala? Dejan je za lečenje, pod hitno kod lekara sa njim. Majka se bori na sve načine da mu pomogne, kao što bi i svaka, ali mislim da njemu nema pomoći, nažalost – istakla je Goca, a onda otkrila šta misli o Maji i Filipu Caru.

Pročitajte još...  Asmin raskrinkao sve Janjuš prevare

Printscreen

 

Maja mi je bila jako simpatična, ali ne razumem devojku koja ne može da kontroliše osećanja. Gledaju je roditelji, počeviši od svađa preko seksa. Car mi je bio jako simpatičan, ali se izgubio. Sad sam zapravo shvatila neke stvari, žene što više maltretiraju muškarce, oni više trče za njima. One ih biju oni jure za njima – zaključila je Goca Božinovska.

HAOS U RANE SATE! Čorba zbog Maje pogodio Filipa flašom!

Obaveštenja
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Molimo online portale, ako kopirate orginalni članak sa našeg portala, NAVEDITE (Backlink) NAS KAO IZVOR. Hvala!