Filip Car otkrio je sve tajne koje mu je Dalila pričala o Dejanu,

SUOČAVANJE PUNO VARNICA! Car priznao da se pomirio sa Majom samo da bi je SMIRIO, otvorio dušu o Dalili, ona stala ispred njega i zatražila ISKRENO MIŠLJENJE! Svi osetili energiju između njih (VIDEO)

Pogledajte kako je sve proteklo!

Voditelj Milan Milošević ušao je u Belu kuću i upravo su počele nominacije. Zadrugari večeras biraju između Dalile i Dejana Dragojevića. Prvi je nominovao Filip Car.

Foto: Youtube/Printscreen

 

Rekao si da ćeš u petak sve da kažeš – rekao je Milan.

Nemam volje da pričam o njima. Rekli su jedno za drugo, postoje video i tonski zapisi. Svi ste manje više čuli… Iskreno, neću – rekao je Car.

Dalila važi za iskrenu osobu ovde, iako prvih mesec dana nije bila iskrena prema Dejanu, zašto ne kaže Dejanu sve što je pričala o njemu sa tobom? – pitao je Milan.

Pročitajte još...  Milena Kačavenda kroz zube siktala, a evo koji je takmičar bio na tapetu

Foto: Youtube/Printscreen

 

 

Dalila je iskrena samo kad joj je to potrebno, kad joj to ide u korist. Iskren čovek priča uvek onako kako jeste. Ona i one stvari koje priča Dejanu, zna da ih može pričati iskreno. Time samo šteti njemu. Ja sam se u njenu iskrenost uverio, znam jako dobro kada je iskrena, a kada je neiskrena. Između to dvoje ljudi, imam toliko toga da kažem… A ne znam šta bih rekao o njima, veruj mi da ne znam. Da im stajem na muku, mislim da je nepotrebno, imaju dovoljno problema i pritiska. Rekao sam joj jednom prilikom da neću da se svađam sa njom kad joj je najteže. Nema potrebe da joj stajem na muku, ne želim. Ne znam šta bih rekao o tim divnim ljudima, probao sam da razmišljam o Dalili, rekao sam i Maji na garnituri, nisam bio ravnodušan prema Dalili kad sam krenuo sa Majom. Znao sam da je loš odnos, ali te prve dane sam lagao. Sad sam voda sa emocija, totalno ravan, pa mi je člakše da pričam. Ali prvo to vreme nisam bio. Čak možda, sve dok nismo išli u Amidži, dok nisam shvatio da nema potrebe da pričam sa njom i van kapije. Mislim da se tada predodredila na Dejana, mislim da smo tada došli čisto u glavi. To mi je značilo da sam se ohladio, posle toga njene reči, postupci, dela, nemam ni osećaj da sam bio sa njom. Pokazao sam da moja kosmička zaljubljenost nije bila takva, pokazala je i ona da nije takva… Čim se vratila Dejanu, pokazala je da to nije bilo toliko jako… Može ona da zavara čoveka. Kad je pogledam u oči, ima neke tužne oči u momentima, koliko god da je bezobrazna, ima oči kao da se napatila kroz život… Imali smo dubokoumne razgovore, otvorila mi se, inteligentna je, može sa njom lepo da se priča i razgovora. Mislim da je van kuće i opuštenija u razgovoru, da je ugodno razgovorati sa njom. Inteligentna je, ali nije pametna, postupci to govore. Kada te pogledam u oči, vidim tu tugu. Da li je to zbog braka, nešto što nosiš iz prošlosti, kao da nisi svoja i čista sama sa sobom. Imam osećaj da se pogubiš… Žao mi je nje u nekim situacijama, mislim da je i nje mene žao ponekad. Mislim da ljudi ne iznose toliko mišljenje o njima za crnim stolom, jer bi njima bilo još teže. Mislim da nije bila 100% iskrena sa mnom, ali da nije ni sada sa Dejanom. Ona je jako dobar govornik, vešto manipuliše pričom, od veresije bi napravila pazar – pričao je Car.

Pročitajte još...  Kačavenda skočila da bije Uroša

Foto: Youtube/Printscreen

 

Ti nisi iskren u ovoj priči, ukočio si se sav, pričaj o meni iskreno, nema potrebe da me štediš sada kada mi je dobro, kad me nisi štedao kad mi je bilo najgore. Prvi si me uvredio u hotelu kad si mi rekao da si dr*lja, ostavio me onako… Nisam za žaljenje, nemoj me štedeti. Kao ja imam tugu u očima, kakvu tugu? Mogu da imam tugu u očima kao žal za sobom – rekla je Dalila.

Ja sam pričao da si ti loša osoba, nadmena, arognatna, da ni pred čim ne prezaš, da ti ništa nije sveta, ali baš nekad kad te pogledam u oči, nekad me podsetiš na mene, da se napraviš nekad lošija nego što jesi. Ne znam šta da kažem, nebitno ko je prvi počeo, jesam te povredio, nije trebalo da te onako ostavim… – govorio je Car.

Pročitajte još...  Jovana otkrila da je još jedna u moru devojaka iz Munjezovog inboksa!

Foto: Youtube/Printscreen

 

Definitno ne na taj način – uzvratila je Dragojevićka.

U suštini, ja sam prvi taj koji ti je naneo bol i povređenost. Stojim iza toga da nije trebalo na onaj način da raskinem. Trebalo je da raskinem sa tobom, pa kroz druženje sa Majom da opet krenem u neki odnos. Niko meni nije kriv za ovo što mi se dešava, sve su to moji izbori… Ali Dalila nije osoba iza mene. Isto tako, poznavajući Maju, samo malo da sam promislio, mogao sam da shvatim šta me čeka. Trebalo je puno mudrije, pametnije, ali ponelo me je to… – istakao je Filip.

Pročitajte još...  Aneli Ahmić sevnule grudi - Alo.rs

Ti očigledno voliš Maju, ako si posle svega onoga imao s*ks danas na sveti dan, treba da ostanete zajedno do kraja života – istakao je Milan.

Foto: Youtube/Printscreen

 

Ti si bolestan – dobacila je Dalila.

Ako mi Dalila kaže da sam bolesna… Ti si se posle svega pomirila sa mužem. Zbog tebe je hodao sa gipsom – govorio je Filip.

To je bio njegov izbor, a ne moj – dodala je Dragojevićka.

Ja sam svima rekao da sam se danas pomirio sa Majom, samo da je smirim. Volim je, ali trenutno sam se pomirio da je smirim. Izgleda da te je jako instangiralo to što sam se pomirio sa Majom, zašto si se dotakla toga? – pitao je car.

Pročitajte još...  Jasmina Ana raskrinkaće prostitutke u Eliti

Evo jesam se istangirala, tange su mi se uvukle u d*pe – odbrusila je Dalila.

Bolje tange, nego nešto drugo. Što se tiče pomirenja sa Majom, bolesno je, ali bolje da se pomirim danas, nego da večeras ostanem bez oka. Ali Dalila nema legitimitet da priča o tome šta je bolesno. Ne znam što se Dalila potresla – rekao je Car.

Foto: Youtube/Printscreen

 

Nazivaj me imenima kojima si me nazivao, nemoj da “mediš” tu – govorila je Dragojevićka.

Ti si rekla da više voliš to, nego da te neko na psihopatski način… – govorio je Car.

Pročitajte još...  Kačavenda priznala da je finansijski pomagala Ćurčićevoj dok je Zvezdan bio u zatvoru!

I reci sve šta sam pričala to o Dejanu? – uzvratila je Dalila.

Rekla si da si mu i mama, tata, brat, sestra, da je ovde zbog tebe, da ćeš mu uzeti sve, i kola i kuću i honorar, sve. Kad si lagala, tad ili sad? Šta hoćeš ti, da te vređam? – pitao je Car.

Videćeš kad izađem. Da, hoću da me vređaš, bićeš noćas loš, meni nećeš biti meden, prićaj šta misliš – rekla je Dalila.

A to hoćeš, to te pali… Evo, o tebi, čim sam te ostavio, ja o tebi mislim da si kvarna, pokvarena, zla, bezobrazna, nisi za mene, ne znam ni šta sam video u tebi. Kada sam video kako možeš da se ponašaš prema nekome sa kim si pet godina živela, onda sam se zapitao šta će mene dočekati. Kada mi je pričao o Gastozu, Kariću, i ostalo, video sam da vrediš samo tih 26 dana koliko sam bio sa tobom – rekao je Car.

Pročitajte još...  Milica Veličković dovela Mariju Malivuk do potpunog sloma!

Nemojte posle da me pitate zašto mrzim ovog čoveka i da namećete da sam zaljubljena u njega. E, ovo je taj čovek, a ne onaj sa početka nominacija – istakla je Dragojevićka.

Ne znam šta sam ja tu loše rekao. Ona je rekla da ću napolju biti iskasapljen i tučen. Zbog čega, zbog toga što sam je ostavio? – pitao je Filip.

Da, to će se desiti, jer si izgovorio sve reči koje si izgovorio – istakla je Dalila.

KAKO PLAČEŠ BEZ SUZA?! Tara isprozivala Milicu Veselinović, ona odmah počela da se pravda!

Pročitajte još...  Janjuš šokiran ludošću Sare Šljivar odlučio da je uda za mlađeg brata!

BONUS VIDEO:

Obaveštenja
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Molimo online portale, ako kopirate orginalni članak sa našeg portala, NAVEDITE (Backlink) NAS KAO IZVOR. Hvala!