Miki zgrožen Dejanom i Dalilom: Njihovo pomirenje je bljuvotina!

U toku je emisija Izbacivanje sa Milanom Miloševićem. Miki Đuričić je sledeći zadrugar koji je govorio svoje mišljenje.

Printscreen

 

– Dejan i Dalila ranije nisu pravili greške, sada jesu i to se normalno komentarše. Ono što je meni čudno, toliko su loših stvari rekli… Nemoguće da vas zaboli komentar ljudi koji više nikada nećete videti, a ne sopstveno… Normalno je da ćemo mi pričati jer znamo šta ste jedno drugom rekli. Danas mi je jedna Dalilina rečenica zaparala uši… ‘Reč kajanje treba ukinuti', pa šta nas razlikuje od životinja aman ljudi? Pokajanje je najviši čin. Nije stvar u tome što su jedno drugo povredili, nego prijatelje i porodicu, ljude koje ih vole, to je strašno. O njima, kao rijaliti igračima nemam lepo mišljenje. Sa Dalilom sam imao mnogo svađa, ali i ljudskih momenata. Ne volim taj njen seljački i bezobrazan pristup. Meni je najveća bljuvotina, to što se Dalila vratila Dejanu, to mi je užasno. Dejanovi potezi su mi neuračunljivi, ali je neko ko je uvek voleo Dalilu. Verovatno su jedno drugom govorili u afektu, naročito on. Verujem da je brak valjao, ali je činjenica da nešto nije valjao jer se sve ovo ne bi desilo. On je lomio ruke samo zato što mu je nedostajala i to je jasno. Dalilu nominujem… Znaju da im ne mislim loše. Logično je da se nađu jedno drugom prijateljski i to je sasvim prirodno, povređeni su oboje i ostavljeni… Ja sam im prijatelj, ali moram da kažem kako jeste – govorio je Miki.

Pročitajte još...  Učesnica zverski krenula na cimera šoljom

Printscreen

 

Koliko god ovo bilo strašno, njima će biti najgore, oni treba napolju da se suoče sa prijatleljima i sa situacijama. Najviše su sebi naudili, što raskidom što pomirenjem… Oni su možda hteli kao komentatori da budu zanimljivi pa su pucali po ljudima, a sa ovim oni ne žele nikome da se svide to je očigledno… Dalilu šaljem jer mislim da joj ovo nije trebalo… Imaju šest i po meseci da vide šta će… Dalila mora da bude bolja u odnosu sa drugim ljudima da bih ja promenio mišljenje o njoj. Pusti ti druge, neka pričaju… Ako je citiraju, mora da bude imuna… Šaljem Dalilu… – nastavio je Miki.

Pročitajte još...  Jovana roni suze, otkrila istinu o svadbi!

Printscreen

 

Ja Mikija nikada nisam uvredila pa evo kakvo mišljenje ima o meni – dodala je Dalila.

Da nisam rekao svoje mišljenje ispalo bi da sam folirant. Iskreno ja sa njima nikada nisam imao problem sa njima…ali ovo je moje mišljenje... – naveo je Đuričić.

DEJAN POGNUO GLAVU OD SRAMOTE! Car odao Dalili priznanje, Dragojević doživeo transfer blama!

Obaveštenja
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Molimo online portale, ako kopirate orginalni članak sa našeg portala, NAVEDITE (Backlink) NAS KAO IZVOR. Hvala!