Aleks nije štedela Cara, prokomentarisala njegov odnos sa Dalilom, pa otkrila ko je najveće razočarenjeAtraktivna bivša zadrugarka, Aleksandra Nikolić, bila je gost u jednoj emisiji i tom prilikom iznela svoje mišljenje o najkontraverznijem paru i ljubavnom trouglu koji trese ceo region, a gledaoce rijalitija drži prikovane za male ekrane.

Printscreen

 

Aleksandra je prokomentarisala svoj ljubavni klip sa Filipom Carem, pa se osvrnula na njegovu ‘vanvremensku' ljubav sa Dalilom Dragojević.

Printscreen

 

Odgledala sam to. To su neke uspomene, neka ljubav od 15 dana. Drago mi je da se prisetim trenutka kada smo imali normalan odnos. Na nova dešavanja, nemam komentara. Strašno mi je šta je sebi dozvolio u ovoj sezoni, ukanalio se da nema dalje, mislim da je prešao igricu. Smtram da je Dalila i dalje zaljubljena u Filipa ali joj je Dejan sigurno utočište i kod njega je sigurna. U celoj priči, meni je sada Dejan najgori. U početku sam ga žalila, bio je žrtva, ali se sada to promenilo. Pokupio je simpatije naroda u to vreme, svi su bili za njega, ovo mu sad nije trebalo – rekla je Nikolićeva.

Pročitajte još...  BRUTALNA AKCIJA MAJE I STANISLAVA U TOALETU! Kamera snimila svaki detalj, ovo do sada nije viđeno u rijalitiju!

MISLIO DA SE NEĆE SAZNATI! Zola varao Miljanu sa ovom pevačicom, Kulićeva besna kao ris, poslala preteću poruku!

guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare