Dalila Dragojević raskinula sa Dejanom, još jednom dobio šut kartu, izvređala ga kao nikada do sad!

Dejan Dragojević je dobio reč od voditelja Milana Miloševića u emisiji “Gledanje snimaka”, kako bi odgovorio na prozivke Sandre Rešić, Mikija Đuričića i Marka Đedovića, koje je čuo na prvom klipu.

Foto: Youtube/Printscreen

 

Ne znam od čega da krenem. Počeću od napominjanja mojih sukoba, to je ružno, to je radila i Dalila… To je kao da ja krenem Mići da pominjem stare sukobe. Svako ima pravo da komentariše na ovaj ili onaj način ovo sve što se desilo. Us*ali smo se sami sebi u život, komentari ovih ljudi neće promeniti to. Uradili smo šta smo uradili. Ona usr*la mene, ja nju nekim stvarima. Šta da se radi, ne može da se odbrani od toga – krenuo je Dejan.

Pročitajte još...  Milan Milošević večeras u Eliti

Kada si nosio Dalilinu masku, dok si patio ili pre? – pitao je Milan.

Foto: Youtube/Printscreen

 

Kada sam rekao ono na Zadrugoviziji, to sam mislio. Ta njena ponašanja, meni je to dalo za pravo da kažem. Smatram da je u jednom trenutku kad je videla da ta njena veza ne vodi nigde, krenula je da ima averziju prema meni. Posle mog uspeha na Zadrugoviziji su oboje skočili. Znaju i Sandra i Đedović kad sam imao izlaganja da sam uvek pitao da li me iko razume i onda kada sam imao taj prvi kontakt sa ljudima, žiri, glasanje, to mi je bilo drago. Sve što sam krenuo da gubim, što je bila ona, onda sam osetio tu neku podršku i shvatio da nisam sam – nastavio je Dragojević.

Pročitajte još...  Ovo je prava istina o smrti oca Aneli Ahmić, iskoristila priču zarad svoje koristi?!

Ona ti je rekla da si se prodao za džak stvari, koje ti je porodica poslala – dodao je Milošević.

Istina – rekla je Dalila.

Foto: Youtube/Printscreen

 

On sada krivi realnost, pokušava da se opere od onoga što je rekao. Rekao je da je njena karakterna osobina da ne bi podnela njegov uspeh – ubacio se Đedović.

– krenula je Dragojevićka.

– istakao je Dejan.

Sećam se glavnih rečenica, tražio je razvod na bini, značio mu je aplauz i komentari. Meni je rekao da je dobio pozitivne, a Filip i ja negativne. A nas nisu negativno komentarisali. Rekli su Filipu da treba da ide iz kreveta u krevet i da ne treba da skidamo maske. Onda su krenuli komentari žirija kad je Dejan bio na bini, komentari na stranu njega, gde sam ja osetila kroz te komentare da su njemu rekli sve što nisu meni. Onda kad su stigle te kutije, on je indirektno pričao da nekoga bole te kutije. Sandra i Dejan, vas dvoje, dva depresivca na bini, ono što je ona akapela pevala na kraju, iskoristili su trenutak. Ovaj traži razvod, ova plače, depresija, ja sam se pitala da li su mogli neku veselu pesmu da uzmu za Zadrugoviziju. Kada sam rekla tada da je folirant, stojim iza tih reči: Folirao je stvari kada je pričao da neće biti sa mnom, ono što je lagao za prijatelje, porodicu, zbog čega sam se ja kidala. Od mene je napravio monstruma. Na bini se zahvaljivao što su mu stigle stvari… – pričala je Dalila.

Pročitajte još...  Zadrugari zgroženi podelom budžeta novog vođe!

Foto: Youtube/Printscreen

 

Ne možeš sve da baciš na Dejana, i ti si bila monstruozna prema Dejanu – dodala je Sandra Rešić.

U tom trenutku je želela moju propast – dodao je Dejan.

Ne, ja sam ti samo rekla da izađeš iz toga. Što bih te upropastila? Evo, ako misliš to, ja sam sa tobom završila – istakla je Dragojevićka.

Obaveštenja
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Molimo online portale, ako kopirate orginalni članak sa našeg portala, NAVEDITE (Backlink) NAS KAO IZVOR. Hvala!