Dalila uputila gnusne optužbe na račun produkcije i obezbeđenja


Printscreen

Tokom popodnevne emisije, kada su zadrugari imali zadatak Velikog šefa da zalepe šlag onome za kog misle da je zaslužio, došlo je do sukoba Dejana Dragojevića i Dalile Dragojević sa Filipom Carem.

Sve je krenulo od toga jer Filip nije hteo da mu Dejan zalepi šlag na lice.

Sukob je eskalirao pa je obezbeđenje moralo da razdvaja zadrugare, koji su se gađali, a Dejan nije mogao da se obuzda, pa je trojica momaka iz obezbeđenja skočilo da ga smiri.


>

Printscreen

Printscreen


>

Printscreen

Printscreen

Pročitajte još...  Aleksandra se žalila Dini: "Čupa me, pretvori se u demona"!


>

Printscreen

U tom trenutku je Dalila skočila na članove obezbeđenja te krenula da ih psuje i vrišti govoreći da ga čupaju bez razloga što je naišlo na burne reakcije javnosti budući da to isto obezbeđenje čini sve i reaguje najbrže moguće kada dolazi do brutalnih sukoba među zadrugarima.

Alo, j**em mu mater, nemoj da ga čupate tako! Ostavite ga – vrištala je Dalila, pa skočila na njih, a jedan ju je i pridržao.

Ne čupajte ga tako, bre! Alo Dejane, smiri se – nastavila je ona.

Sigurni smo da je Dragojevićka ovo rekla u afektu, kada je bila besna, jer je očigledno bilo da su njih trojica morali da smire Dejana i da ga drže kako ne bi povredio sebe, ali i druge, s obzirom da je gađao čime je stigao.

Pročitajte još...  Trudna Aleks optužila Cara da joj je pukao zub zbog njega

INTERVENISALA HITNA POMOĆ! Miljana Kulić preti da će se ubiti u porodičnoj kući u Nišu, mali Željko prisustvovao jezivim scenama!?

BONUS VIDEO:

Obaveštenja
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Molimo online portale, ako kopirate orginalni članak sa našeg portala, NAVEDITE (Backlink) NAS KAO IZVOR. Hvala!