Ispovest Mine Vrbaški – Lajk.rsRijaliti učesnica Mina Vrbaški prošla je, doslovno, kroz pakao u životu.

Starleta je jednom prilikom u Zadruzi priznala da se sa 16 godina bavila prostitucijom.

Na neki način se kajem, na neki ne, jer sam obezbedila sebi i porodici ono što su tražili. Ne želim da kažem koliko sam zaradila od prve prostitucije u koju sam zagazila sa 16 godina. To je bio najgori dan, tj kad sam bila u tome, ti dani su najgori. Moji su tek saznali sada. Moja majka nije znala. Sumnjala je i pitala me par puta, ali ja nisam priznavala da na taj način zarađujem novac – ispričala je Mina odgovarajući na pitanja novinara.

Pratite tokom 24 sata naše najbolje vesti samo na Facebooku.

 

Uvek sam joj govorila da to nikad ne bih uradila zbog sebe i zbog njih. Verovala sam da nikada neće saznati, ali nisam imala hrabrosti da joj kažem. Govorila sam joj da sam pozajmljivala novac, a kad me pitala za dugove, govorila sam joj da sam od srca njoj sav taj novac dala i skretala sa teme videvši da mi ona ne veruje. Izborila sam se tim, išla sam kod psihijatra. Moja dva prijatelja su znala da se time bavim, ali nisam ni sa njima pričala o tome – dodala je ona tada.

Ona je priznala da je ružan period iza nje.

Pročitajte još...  Koliko godina ima Maja Marinković

– Da, daleka prošlost. Krenula sam drugim putem. Uskoro krećem i na jedan kurs, koji treba da završim, i onda zauvek idem iz ove zemlje. Ovo su za mene poslednji koraci na estradi i u medijima kod nas. Smatram da više ne pripadam ovde.

guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare