Mensur Ajdarpašić izbačen iz rijalitijaU Beloj kući nastao muk kada je saopšteno da je Mensur Ajdarpašić zauvek napustio Elitu.

Iako je prethodnih nedelja često nagoveštavao da će uskoro napustiti rijaliti, učesnici, ali i gledaoci ostali su u šoku kada je on spakovao stvari i otišao sa imanja u Šimanovcima.

Na snimku koji se pojavio na društvenoj mreži Instagram čuje se voditeljka Ivana Šopić koja u jednom trenutku izgovara Mensur da može da se uputi ka kapiji imanja, gde su ga čekale stvari, ali i obezbeđenje.

Pratite tokom 24 sata naše najbolje vesti samo na Facebooku. YouTube/Zadruga Official

 

Komentari su krenuli da se nižu, a mnogi su konstatovali da je Ajdarpašiću istekao ugovor, budući da je izostalo zvanično saopštenje.

Ono što je u više navrata i sam Mensur istakao, on je imao ugovor do 1. marta i zbog toga je napustio imanje. Iako je imao mogućnost da ga produži, rešio je da ipak ode kod svojih u Bar. Kako je istakao, ovo je njegovo poslednje učešće u rijalitiju.

Podsetimo, Mensur je nedavno naveo da u njegovom ugovoru stoji da niko od takmičara „Elite“ ne sme ništa da mu kaže, niti da ga vređa, što je izazvalo veliku buru na društvenim mrežama.

Pročitajte još...  Maja Marinković i Stanislav Krofak uživaju u intimnom odnosu, a ostali ukućani oko njih

Odmah nakon toga oglasio se hitno Pink, a kako su naveli u saopštenju, Mensur je ove stavke izmislio, najverovatnije kako ne bi čuo mišljenje svojih cimera. Ajdarpašić bi zbog ovoga mogao i da bude kažnjen, kako je u rijalitiju strogo zabranjeno pričati o detaljima ugovora.

guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare